У Житомирі 5-річний хлопчик впав під колеса вантажівки і загинув
У Житомирі 5-річний хлопчик впав під колеса вантажівки і загинув

У Житомирі 5-річний хлопчик впав під колеса вантажівки і загинув

Трагедія сталася у Житомирі 16 липня. Двоє хлопчаків бавилися біля дороги. Вони намагалися видертися на паркан сусіда, але 5-річний хлопчик впав. Цієї ж миті вулицею проїжджав молоковоз, який скоїв наїзд на дитину.

Деталі трагедії

Вантажівка нібито їхала провулком для легкових авто. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції Житомирщини.

За декілька хвилин до трагедії дітлахи почули звук двигуна легкомоторного літака, який ремонтували у сусідському дворі. Малеча зацікавилася та захотіла видертися на паркан.

Старший хлопчик допомагав меншому, однак сил забракло. 5-річний хлопчик зістрибнув з паркану просто під задні колеса молоковоза. 

Коли він (вантажний автомобіль – 24 канал) наближався до них, загиблий хлопчик був взагалі до нього спиною. Коли порівнявся з ним, дитина розвернулася і граючись, просто впала під заднє колесо,
– пояснила речниця поліції Житомирській області Алла Ващенко.

На жаль, дитина отримала травми несумісні з життям. Коли "швидка" прибула на місце ДТП, медики лише констатували смерть. Мати загиблого хлопчика намагалася влаштувати самосуд над водієм вантажівки.

Поліція затримала чоловіка, аби провести необхідні експертизи. За попередньою інформацією, у крові водія вантажівки не було алкоголю.


Місце аварії у Житомирі / Фото Нацполіції

Хто може бути винен у ДТП

  • Водій вантажівки звинувачує батьків хлопчика у тому, що погано стежили за дитиною.
  • Родичі загиблого переконують, що у трагедії винен саме водій молоковозу, адже у провулок може заїжджати лише легковий транспорт.

Наразі поліцейські з’ясовують всі обставини ДТП.

Теги за темою
Новини України поліція ДТП Транспорт Діти і неповнолітні Альона Захарова
Джерело матеріала
loader
loader