Окупанти 7 разів обстріляли позиції ООС: втрат з української сторони немає
Окупанти 7 разів обстріляли позиції ООС: втрат з української сторони немає

Окупанти 7 разів обстріляли позиції ООС: втрат з української сторони немає

Станом на 17:00 19 липня російській окупанти 7 разів порушили режим припинення вогню. Вкотре ворог застосовував артилерію та міномети, забороненіМінськими домовленостями.

Про це йдеться у вечірньому зведенні пресслужби Об'єднаних сил. 

На світанку бойовики двічі обстріляли українських захисників неподалік Причепилівки, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", використавши артилерійські системи 122-го калібру та 120-ти мм міномети.

Двічі противник відкривав вогонь і по оборонцях Луганського: застосовувалися першу міномети 120-го калібру, гранатомети та кулемети, а також – міномети 82-го калібру.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", підтримувані Росією бойовики обстрілювали наших військових з гранатометів та стрілецької зброї неподалік Водяного, а поблизу Старогнатівки та Лебединського – з великокаліберних кулеметів.

За поточну добу втрат у лавах Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає. Українські воїни негайно реагували на усі можливі загрози та припинили обстріли з боку загарбників вогнем зі штатного озброєння.

На ділянках розведення №1, №2 та №3 обстрілів не зафіксовано.

Нагадаємо, у штабі ООС попередили, що на Донбасі російсько-окупаційні війська здійснюють пропуск людей через КПВВпо списках. Українська сторона відкрита до здійснення пропускних операцій. 

Відео Фронтові зведення: бойовики продовжують обстрілювати українські позиції поблизу Новотошківки

Регулярні мінометні обстріли і раптові гарматні удари. Такі атаки щодня відбивають українські бійці поблизу села Новотошківка на Луганщині. Там бойовики ще взимку хотіли захопити опорники збройних сил. Їм не вдалось і відтоді ворог гатить великим калібром, намагаючись дістати наших військових.    

Фронтові зведення: бойовики продовжують обстрілювати українські позиції поблизу Новотошківки
Джерело матеріала
loader
loader