Затримання Славоміра Новака: у Львові ще одному фігуранту повідомили про підозру
Затримання Славоміра Новака: у Львові ще одному фігуранту повідомили про підозру

Затримання Славоміра Новака: у Львові ще одному фігуранту повідомили про підозру

НАБУ у Львові повідомило про підозру ще одному фігуранту справи про хабарництво у сфері дорожнього будівництва. Йдеться про справу, до якої причетний ексголова "Укравтодору" Славомір Новак, якого 20 липня затримали у Польщі.

Детективи Національного антикорупційного бюро України спільно з польськими колегами вручили підозру ще одному з ймовірно причетних до вчинення злочину осіб. Як повідомило НАБУ на своїй сторінці у твіттері, слідчі дії пройшли у Львові.

Тривають слідчі дії в межах спільного розслідування НАБУ та Центрального антикорупційного бюро Польщі діяльності злочинної організації в сфері дорожнього господарства. Детективи повідомили про підозру одному з ймовірно причетних до вчинення злочину осіб, 
– йдеться в повідомленні. 

НАБУ підозра
Вручення підозри одному з фігурантів справи / Фото НАБУ

Новина доповнюється…

#Львів. Тривають слідчі дії в межах спільного розслідування #НАБУ та @CBAgovPL діяльності злочинної організації в сфері дорожнього господарства. #Детективи повідомили про підозру одному з ймовірно причетних до вчинення злочину осіб pic.twitter.com/hOOeEn0tMf

— NAB Ukraine (@nab_ukr) July 20, 2020

Справа Славоміра Новака: коротко

  • У Польщі 20 липня затримали ексголову Укравтодору Славоміра Новака.
  • Розслідування проводиться спільно Центральним антикорупційним бюро Польщі, прокуратурою Варшави, САП України і Національним антикорупційним бюро України.
  • САП інкримінує Новаку хабарництво за продовження термінів ремонту автошляхів.
  • Польське антикорупційне бюро підозрює, що Славомір Новак очолював організовану злочинну групу.
  • За даними Gazeta Wyborcza в районній прокуратурі Варшави, Новаку загрожують шість обвинувачень, пов’язаних з періодом, коли він відповідав за Укравтодор.
Теги за темою
Новини України Львів Корупція НАБУ САП Укравтодор Вероніка Климська
Джерело матеріала
loader
loader