Співробітник Шевченківського райсуду Києва інфікувався коронавірусом
Співробітник Шевченківського райсуду Києва інфікувався коронавірусом

Співробітник Шевченківського райсуду Києва інфікувався коронавірусом

У співробітника Шевченківського районного суду міста Києва діагностували зараження коронавірусом COVID-19. Колег, які контактували з хворим, відправили на самоізоляцію. Їх також протестують на коронавірус.

Про це повідомляє пресслужба суду.

Станом на зараз суд продовжує працювати в штатному режимі, керівництво вирішує питання щодо проведення дезінфікуючих та профілактичних заходів у приміщеннях будівлі.

Адміністрація суду закликала відвідувачів утриматися від участі у засіданнях, якщо слухання не передбачають обов’язкової присутності. Звернутися до суду можна через поштову й електронну скриньки, сервіси "Електронного суду", факс, за допомогою поштового зв’язку.

"З метою убезпечення відвідувачів та працівників Шевченківського районного суду м. Києва від розповсюдження хвороби та масового поширення вірусної інфекції, просимо утриматись від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають вашої обов’язкової присутності, а також від особистого відвідування суду для подачі позовів, заяв, скарг, клопотань та інших звернень", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, на початку липня коронавірус зафіксували у Господарському суді Львівської області. Учасників судових процесів та відвідувачів закликали триматись від візитів до суду.

В Україні 20 липня зросла кількість інфікованих коронавірусом на 651 новий випадок. Найбільше хворих продовжує фіксувати Львівська область- 115 випадків. У Закарпатській області - 86, у Києві - 77 та у Івано-Франківській області - 72. 

Відео Пряме включення з медичною експерткою ЮНІСЕФ - про коронавірус

Медична експертка ЮНІСЕФ Катерина Булавінова про коронавірус, його прояви та що варто знати батькам, аби вберегти здоров`я дітей та родини. Більше про коронавірус в Україні

Пряме включення з медичною експерткою ЮНІСЕФ - про коронавірус
Джерело матеріала
loader
loader