В Києві біля станції метро "Мінська" пролунав потужний вибух
В Києві біля станції метро "Мінська" пролунав потужний вибух

В Києві біля станції метро "Мінська" пролунав потужний вибух

В Києві біля станції метро "Мінська", за адресою Оболонський проспект, 26, у вівторок, 21 липня, прогримів сильний вибух.

Відео моменту вибуху оприлюднили на сторінці "Київі оперативний". 

Вибух стався близько 12 години. У соцмережах повідомляли про те, що вибухнути могла "підозріла валіза".

Міський голова Києва Віталій Кличко вже відреагував на інцидент на своєму Telegram-каналі. 

"Щойно вибухотехніки знешкодили два саморобних вибухових пристрої на ринку "Мінський". Близько 12 години дня анонім повідомив по лінії 102 про замінування двох автокіосків за адресою Оболонський проспект, 26. Правоохоронці та вибухотехніки перевірили цю інформацію та виявили небезпечні предмети. Всіх людей терміново евакуювали. Периметр навколо кіосків взяли під контроль правоохоронці та рятувальники. Вибухівку, закріплену між легковою автівкою та автокіосками, знешкодили", - написав він.

Нагадаємо:

  • У центрі Луцькатерорист захопив автобус з пасажирами та погрожує його підірвати. Свідки повідомляють про звуки автоматної черги.
  • Чоловік зателефонував в 9:25 до поліції та представилася ім'ям Максим Плохой. Злочинець заявляє про сховану ще одну міну в людному місці.
  • В МВС заявили, що дії так званого Максима Плохого надалі перекваліфікують на тероризм. З наявної на зараз інформації чоловік має вже кілька судимостей.
Джерело матеріала
loader
loader