У Харківській області поліція переслідувала водія та потрапила у подвійну ДТП
У Харківській області поліція переслідувала водія та потрапила у подвійну ДТП

У Харківській області поліція переслідувала водія та потрапила у подвійну ДТП

У місті Краснограді Харківської області поліцейські під час переслідування нетверезого водія, потрапили в подвійну дорожньо-транспортну пригоду. В результаті аварії ніхто не постраждав. Про це повідомляє пресслужба поліції Харківської області.

Як відомо, правохоронці побачили автомобіль Chevrolet Аveo, водій якого переїхав газон на вулиці з одностороннім рухом. Вимогу поліцейських зупинити автомобіль він ігнорував і продовжував їхати на великій швидкості.

Зазначається, що через деякий час водій різко загальмував на червоний сигнал світлофора на вулиці Полтавській, тоді автомобіль поліції Renault Dokker в’їхав у це авто. А Chevrolet Аveo зіткнувся з Hyundai, який стояв попереду нього.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на автошляху сполученням "Харків-Сімферополь" автомобіль КрАЗ-131 зі складу військової колони Національної гвардії України зіткнувсяз легковиком Daewoo Lanos, в якому загинули двоє людей, зокрема дитина. 

Відео У ДТП на Закарпатті загинув тренер футбольної академії "Мункач" та ще двоє людей

Смертельна автотроща на Закарпатті - загинув тренер футбольної академії "Мункач" та ще двоє людей. Аварія сталася напередодні увечері між Мукачевом та Ужгородом - там лобом у лоб зіштовхнулися легковик та вантажівка. Віктор Ряшко і двоє дітей загинули на місці. Найменша жертва - 10-річна дівчинка. Вижила в автотрощі лише дружина тренера, її забрала швидка. Дивом залишився живим і водій вантажівки з піском. Після зіткнення самоскид збив стовп, злетів на узбіччя де вщент зруйнував невелику споруду за зупинкою, після чого загорівся. Водієві вантажівки з травмою голови вдалося  вибратися з вогню. Кермувальник твердить, що його вини в аварії немає.  

У ДТП на Закарпатті загинув тренер футбольної академії "Мункач" та ще двоє людей
Джерело матеріала
loader
loader