Другий день "перемир'я": окупанти гатили з гранатомета поблизу Шумів
Другий день "перемир'я": окупанти гатили з гранатомета поблизу Шумів

Другий день "перемир'я": окупанти гатили з гранатомета поблизу Шумів

Від початку поточної доби, 28 липня, бойовики, підтримувані Росією, один раз порушили режим припинення вогню на Луганському напрямку під Шумами.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони України. 

"Станом на 12:00, зафіксовано один факт порушення режиму припинення вогню на Луганському напрямку. Зранку, противник здійснив обстріл українських позицій неподалік Шумів з підствольного гранатомету. За наявною інформацією, бойових втрат з боку українських підрозділів немає", - йдеться в повідомленні.

Як зазначили у відомстві, підрозділи ООС продовжують дотримуватися умов припинення вогню та готові дати адекватну відповідь на будь-які підступні та провокаційні дії противника.

Нагадаємо, зо за минулу добу, у перший день дії режиму повного та всеосяжного припинення вогню на Донбасі, на ділянках відповідальності наших підрозділів було зафіксовано 3 факти порушення режиму припинення вогню. Українські захисники не відкривали вогонь у відповідь.

Відео У перші години всеосяжного перемир'я окупанти почали обстрілювати позиції ЗСУ

У Луганській області нове всеосяжне перемир‘я, яке діє відучора, розпочалося з інтенсивних обстрілів позицій наших армійців поблизу Новотошківського з використанням  заборонених мінометів і великокаліберних кулеметів. Також під вогнем опинилися позиції поблизу Водяного, Південного та Новомихайлівки. У Мар`їнці 37-річний мирний житель зазнав поранення, коли порався на своєму городі. Окупанти поцілили в чоловіка з підствольного гранатомета. В штабі ООС запевняють, що ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається повністю контрольованою.  

У перші години всеосяжного перемир'я окупанти почали обстрілювати позиції ЗСУ
Джерело матеріала
loader
loader