У Запоріжжі прощаються з 29-річним бійцем "Азову", який заступився за дівчат
У Запоріжжі прощаються з 29-річним бійцем "Азову", який заступився за дівчат

У Запоріжжі прощаються з 29-річним бійцем "Азову", який заступився за дівчат

У Запоріжжі сьогодні, 29 липня, прощаються з Олегом Черевком, який помер у лікарні після побиття. Напередодні, 28 липня, пізно ввечері, в полку "Азов"  також попрощалися зі своїм побратимом. Про це повідомляють на сайті "Азову".

Олег був бійцем зенітного ракетно-артилерійського дивізіону полку "Азов", мав звання старшого солдата. Йому було 29 років. 21 липня біля супермаркету у Запоріжжі Олег заступився за дівчат, до яких чіплявся нетверезий чоловік. В результаті отримав важкі травми голови. П’ять днів лікарі боролися за життя Олега Черевка, але 27 липня боєць помер в реанімації, не приходячи до тями.

Азов Олег Черевко
Facebook/прес-служба полку "Азов"

Церемонія прощання відбулася на одній з баз полку. Побратима в останню путь провів увесь особовий склад "Азову".

"У нього був яскравий бойовий шлях у лавах Збройних сил та Національної гвардії України. Сім місяців він пробув на передовій у складі "Азову". Олег, як порядна людина, заступився за дівчат на вулиці, за що був сильно побитий місцевими злочинцями. Ми зробимо все можливе, щоб покидьок, причетний до вбивства нашого побратима, поніс заслужене покарання", - сказав командир полку "Азов" Редіс .

Азов Олег Черевко

Побратими згадують Олега Черевка, як мужнього та чесного воїна. За час служби в "Азові", за їхніми словами, він зарекомендував себе як один із найкращих спеціалістів своєї військової справи.

Зараз у Запоріжжі триває церемонія прощання з азовцем. Слід зазначити, що сьогодні суд змінив запобіжний захід підозрюваному у побитті бійця. Підозрюваний Артур Таран пробуде в СІЗО до 18 вересня без права внесення застави.

Нагадаємо, раніше у Дніпропетровській області поховали розвідника Ярослава Журавля, який зазнав поранення поблизу Зайцевого, коли група українських військових намагалася забрати тіло командира.

 

Джерело матеріала
loader
loader