У Дніпрі лоб у лоб зіткнулись легковик та автобус
У Дніпрі лоб у лоб зіткнулись легковик та автобус

У Дніпрі лоб у лоб зіткнулись легковик та автобус

У Дніпрі сталося лобове зіткнення легкового автомобіля та рейсового автобусу. В результаті є постраждалий. Про це повідомляє пресслужба ДСНС у Дніпропетровській області.

Як відомо, ДТП сталася 28 липня на перехресті вулиць Київської та Ковельської у Новокодацькому районі Дніпра.

"Внаслідок події постраждав чоловік, водій автомобіля "ВАЗ 21070", якого рятувальники вилучили з понівеченого автомобіля та передали працівникам швидкої медичної допомоги для подальшої шпиталізації", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві п'яний водій автобусуперевозив пасажирів. Водій від огляду відмовився, патрульні склали адміністративні матеріали. 

Відео Масштабна ДТП: у Кам'янці-Подільському "швидка" зіткнулася з легковим авто

У Кам'янці-Подільському зіткнулася "швидка допомога" з легковим авто. Медики везли в лікарню пенсіонерку. "Швидка" мчала з увімкненими звуковими та світловими сигнальними маячками, але на перехресті двох вулиць "Хонда" її не пропустила. У результаті семеро людей з різними травмами та переломами опинилися у реанімаційному та травматологічному відділеннях Кам'янець-Подільської районної лікарні. Не госпіталізували лише водія та лікарку  "швидкої" , бо у них забої. У хворої  жінки, яку везли у лікарню з приступом хронічного захворювання, ще й додалися переломи шийних хребців. Трьох пасажирів "Хонди" рятувальники витягали з машини з допомогою спецінструментів. Водію легковика вже зробили дві операції - він у найтяжчому стані.

Масштабна ДТП: у Кам'янці-Подільському "швидка" зіткнулася з легковим авто
Джерело матеріала
loader
loader