МЗС назвало "страусячою поведінкою" повернення Росією ноти протесту через парад у Криму
МЗС назвало "страусячою поведінкою" повернення Росією ноти протесту через парад у Криму

МЗС назвало "страусячою поведінкою" повернення Росією ноти протесту через парад у Криму

Російське МЗС повернуло Україні ноту протесту щодо проведення 26 липня в тимчасово окупованому Севастополі так званого "військово-морського параду".  В українському МЗС назвали це свідченням "страусячої поведінки" російської дипломатії.

Коментар міністерства цитує Укрінформ.

"Не здивовані фактом повернення російським МЗС ноти протесту України у зв’язку з проведенням 26 липня 2020 року в тимчасово окупованому Севастополі так званого "військово-морського параду" з пропозицією Україні "позбутися ілюзій і звикнутись з тим фактом, що Крим і Севастополь є невід’ємною частиною Росії", - йдеться в коментарі МЗС.

В українському зовнішньополітичному відомстві підкреслили, що "звиклись ми лише з фактом страусячої поведінки російської дипломатії - повернути документ ніби й не було".

У МЗС також наголосили, що Російська Федерація має звикнути до того, що подібна її поведінка не шкодить офіційній фіксації чергового правопорушення з метою його включення до поточних та майбутніх справ щодо Росії через агресію проти України.

Нагадаємо, Росія повернула Україні без розгляду ноту протесту через організований Москвою "морський парад" в незаконно анексованому Криму 26 липня. 

Відео Українське МЗС: окупанти репресують жителів Криму за релігійною ознакою

Запобіжні заходи кримським татарам, яким російська влада закидає тероризм, сьогодні обиратиме окупаційний "суд" у Сімферополі. Одному із кримських татар присудили домашній арешт ще учора. Затримали їх напередодні після масштабного рейду по чотирьох районах анексованого півострова. В українському МЗС тим часом заявили, що окупанти репресують жителів Криму за релігійною ознакою.

Українське МЗС: окупанти репресують жителів Криму за релігійною ознакою
Джерело матеріала
loader
loader