У Миколаєві маршрутка влетіла у дерево, дев'ять людей постраждали
У Миколаєві маршрутка влетіла у дерево, дев'ять людей постраждали

У Миколаєві маршрутка влетіла у дерево, дев'ять людей постраждали

У Миколаєві 44-річний водій маршрутного таксі не впорався з кермування, у результаті чого авто влетіло у дерево. У ДТП постраждали дев'ять пасажирів.

Про це повідомляє поліція Миколаївської області.

"Сьогодні, 30 липня, близько 18:20 на проспекті Центральному, між вулицями 6-та 3-тя Слобідська 44-річний чоловік, керуючи автомобілем "Рута", який у місті здійснює пасажирські перевезення, за попередніми даними, не впорався із керуванням та допустив виїзд за межі проїзної частини з подальшим зіткненням із деревом", - йдеться у повідомленні. 

Травм різного ступеня тяжкості отримали дев'ять пасажирів. Їх доставили до медичного закладу. 

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами", та проводять розслідування. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до обмеження волі терміном до трьох років.

 

Нагадаємо, 28 липня у Львівській області автобус вилетів у кювет. У ДТП постраждало семеро людей.

Відео Через ДТП з двома вантажівками проспект у Дніпрі вкрило тоннами соняшникового насіння

У Дніпрі зіштовхнулися дві вантажівки. Момент зіткнення зафіксували камери спостереження. Після першої ночі МАН з причепом їхав зі схилу на великій швидкості. 36-річний водій не впорався з кермуванням і врізався в іншу вантажівку. Після зіткнення фура перекинулася і весь вантаж - а це тонни соняшникового насіння - опинився на дорозі та трамвайних рейках. Водії вантажівок не постраждали, а от прибирання тривало майже добу. Гори насіння згрібали лопатами та навіть задіяли екскаватор. Натомість перехожі не розгубилися. Хтось набирав насіння собі, а інші влаштовували фотосесії.  

Через ДТП з двома вантажівками проспект у Дніпрі вкрило тоннами соняшникового насіння

 

Джерело матеріала
loader
loader