Окупанти проводять ротацію бойовиків на Донбасі під час режиму "тиші" – розвідка
Окупанти проводять ротацію бойовиків на Донбасі під час режиму "тиші" – розвідка

Окупанти проводять ротацію бойовиків на Донбасі під час режиму "тиші" – розвідка

Командування російських окупаційних військ проводить ротацію бойовиків під час запровадженого режиму припинення вогню.

Таку заяву зробив речник Міноборони Максим Праута з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони, пише "Укрінформ".

"За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування оперативного угруповання російських окупаційних військ в умовах запровадженого режиму припинення вогню проводить ротацію підрозділів у прилеглих до контактної лінії районах", – повідомив речник.

Водночас, за його словами, у з'єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК працюють комісії 8 армії Південного військового округу ЗС РФ.

Метою комісій є приймання командних посад новоприбулими кадровими російськими офіцерами, перевірки стану та обліку озброєння і військової техніки внутрішніми комісіями частин і підрозділів; усунення недоліків, виявлених протягом липня ц.

комісіями міністерства оборони, генерального штабу та Південного військового округу ЗС РФ.

В ОБСЄ звітують про безпілотний літальний пристрій поблизу лінії розведення сил та засобів у районі Золотого та Петровського.

Також повідомляється, що російські найманці вкотре обмежували у свободі пересування спостерігачів.

У Мінську перемовники домовилися про цілковите припинення вогню з опівночі 27 липня.

Однак упродовж 27 липня на ділянках відповідальності українських підрозділів штаб ООС зафіксував 3 факти порушення режиму припинення вогню.

Джерело матеріала
loader
loader