У Черкаській області сталася потрійна ДТП: один загиблий, четверо поранених
У Черкаській області сталася потрійна ДТП: один загиблий, четверо поранених

У Черкаській області сталася потрійна ДТП: один загиблий, четверо поранених

У Черкаській області зіткнулись три легкових автомобіля, в результаті один водій загинув, ще четверо осіб поранені. Про це повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС України в області.

Як відомо, 2 серпня близько 7-ї ранку на автодорозі Черкаси-Золотоноша, поблизу села Деньги, Золотоніського району, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів.

Внаслідок ДТП водій одного із автомобілів загинув на місці пригоди, ще четверо людей травмовані.

"Рятувальники чергового караулу золотоніської державної пожежно-рятувальної частини, які прибули до місця події, здійснили роботи по деблокуванню травмованого пасажира та загиблого водія одного із автомобілів "ВАЗ", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харківській області легковик на зустрічці в’їхаву вантажівку, є загиблий.

Відео Нетверезий 25-річний водій скутера скоїв ДТП

Не стояв на ногах і ледь говорив. У Львові 25- річний скутерист скоїв ДТП у стані сильного алкогольного сп'яніння. Не дотримався дистанції та в'їхав в авто попереду. У ДТП ніхто не постраждав, але коли патрульні освідчили водія, були вражені. В його крові було 2,87 проміле алкоголю - це у понад 10 разів вище за норму. Згодом у мережі з'явилося відео, як скутерист ще до аварії петляв дорогою, їхав на червоне світло і підрізав інших водіїв. Крім того, у скутериста ще й не було посвідчення водія  

Нетверезий 25-річний водій скутера скоїв ДТП
Джерело матеріала
loader
loader