Поблизу Миколаєва аварія із 9 авто заблокувала рух трасою
Поблизу Миколаєва аварія із 9 авто заблокувала рух трасою

Поблизу Миколаєва аварія із 9 авто заблокувала рух трасою

На трасі Миколаїв-Ульянівка сталося ДТП за участю 9 автомобілів, в результаті якої постраждало двоє людей, одна з яких - дитина.

Про подію повідомляє видання  "Новини N".

Всі учасники аварії рухались у попутному напрямку з боку Нової Одеси в напрямку Миколаєва. "В районі повороту на аеропорт, автомобіль Opel Combo з причепом під час руху був змушений різко загальмувати. Водій, який їхав слідом на автомобіля Ford Tourneo, загальмувати не встиг і врізався ззаду в причіп. Одночасно їхав у правому ряду Daewoo Lanos почав гальмувати і в нього в'їхав КАМАЗ з причепом. Далі все сталося за принципом «доміно»: в «Форд Торнео» врізалася Daewoo Leganza, в «Леганза» - Ford Fusion, у «Ф'южн» - Skoda Octavia, в «Шкоду» - «Джиллі», і, далі, в «Джиллі» в'їхала вантажна «Газель», - зазначає видання.

У цій аварії зазнала травм водійка "Шкоди", а також дитина із Daewoo Lanos. Обох постраждалих з місця подія відвезли автомобілі «швидкої».

Автомобілі, повністю заблокували рух в напрямку Миколаєва. Транспорт, що рухається в напрямку обласного центру, об'їжджає аварію по зустрічній смузі.

Джерело матеріала
loader
loader