У Туреччині пляжна охорона побила українську топмодель та її друзів
У Туреччині пляжна охорона побила українську топмодель та її друзів

У Туреччині пляжна охорона побила українську топмодель та її друзів

Українська топмодель Дарина Кирилюк заявила, що її та друзів у Туреччині побила охорона одного з пляжних клубів.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram та виклала фото свого обличчя зі слідами крові.

"На нас напала служба безпеки пляжу "Momo" (Чешме, Туреччина). Четверо дівчат були побиті по обличчю (включаючи мене), хлопці також сильно постраждали", - написала вона. Дівчина також додала, що вони звернулися до поліції, однак охорона закладу все заперечує. Також за словами Кирилюк, адміністрація пляжного клубу відмовляється надавати поліції записи з камер спостереження.

Своєю чергою власник "Momo" виданню Haberler заявив, що охорона закладу не чіпала модель та її друзів, а конфлікт нібито виник між двома компаніями. Крім того, чоловік запевнив, що має намір через звинувачення Кирилюк звернутися до суду.

Дарина Кирилюк народилася в Україні. Модельну кар'єру почала у 18 років у США. Крім Штатів, працювала в Італії, Франції та Німеччини.

Нагадаємо, 31 липня невідомий чоловік, вдягнений лише у труси, зайшов до купе потягу "Маріуполь-Київ", де перебувала жінка зі своїм семирічним сином, сильно побив її та намагався зґвалтувати. Коли потяг прибув до столиці, кривдника затримали правоохоронці. Солом'янський районний суд Києва відправив Віталія Рудзька на два місяці за ґрати без права виходу під заставу. 

Відео На Закарпатті чоловік побив 12-річну дівчинку, яка збила його на велосипеді

На території курортного комплексу "Воєводино",що в Закарпатській області, 39-річний відпочивальник побив 12-річну дівчинку, яка врізалась у його сім'ю на велосипеді. Чоловік вдарив дівчину по обличчі, та розбив її телефон. Зараз велосипедистка у лікарні. За словами матері потерпілої, у дівчинки черепно-мозкова травма і струс головного мозку, а також стрес. У поліції призначили низку експертиз для встановлення важкості травм. У справі триває розслідування.  

На Закарпатті чоловік побив 12-річну дівчинку, яка збила його на велосипеді
Джерело матеріала
loader
loader