Прогноз погоди на 6 серпня: в Україні буде сухо та спекотно, місцями температура сягатиме +35°
Прогноз погоди на 6 серпня: в Україні буде сухо та спекотно, місцями температура сягатиме +35°

Прогноз погоди на 6 серпня: в Україні буде сухо та спекотно, місцями температура сягатиме +35°

У четвер, 6 серпня, в Україні очікується суха та спекотна погода.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі. 

Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 13-18°, вдень 28-33°, у південних, східних та Дніпропетровській областях до 35°, в Карпатах 19-24°.

У Києві 6 серпня синоптики опадів також не прогнозують. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 16-18°, вдень 30-32°.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, останній місяць літа - серпень в Україні цього року очікується спекотним з опадами у межах норми. Так, середня місячна температура передбачається на рівні 19-24° тепла (в горах 16-17° тепла), що на 1-2° вище середніх багаторічних значень. Водночас зазначається, що місячна кількість опадів очікується в межах середніх багаторічних значень: 33-84 мм, в Карпатах до 122 мм, що в межах середніх багаторічних значень.

Відео Нестерпна спека: у Європі фіксують рекордно високі показники температури

У Великій Британії стовпчики термометра зафіксували 38 градусів вище нуля. І це найспекотніша температура у році, кажуть синоптики. Люди масово рятуються від сонця на пляжах. Багато де, не дотримуючись дистанції і без наявності захисних засобів. Тож влада міст настійно рекомендує залишатися вдома. Біля води нині не проштовхнутися і на італійських узбережжях. А на сицилійському пляжі стався курйоз. Там помітили серфера у костюмі динозавра. В Римі ж влада узагалі порадила дітям та літнім людям у годину пік сидіти в приміщеннях. Жаліються на спеку і парижани. Кажуть - у масках витримувати температури за 40 градусів нестерпно. І це при тому, що влада зобов`язала усіх носити захисні засоби у публічних місцях. Намагаються дотримуватися санітарних правил за рекордних температур і в Іспанії.

Нестерпна спека: у Європі фіксують рекордно високі показники температури
Джерело матеріала
loader
loader