Заманювали і знімали: на Закарпатті затримали спритників, які розробили схему вимагань у чоловіків
Заманювали і знімали: на Закарпатті затримали спритників, які розробили схему вимагань у чоловіків

Заманювали і знімали: на Закарпатті затримали спритників, які розробили схему вимагань у чоловіків

Троє мешканців Львівської області налагодили в Закарпатті свій нелегальний "бізнес" на довірливих і невірних чоловіках, яких шантажували пікантним відео за їхньою участю з дівчиною-спільницею.

В місцевій поліції повідомляють, що головною дійовою особою була 29-річна жінка.

"За визначеним планом, жінка знайомилася з чоловіками, зваблювала їх, та коли справа доходила до інтиму, у розпалі процесу до помешкання вривалися спільники дівчини і починали знімати все на камеру. Після цього, чоловік, якого на гарячому впіймали, отримував пропозицію відкупитися. У випадку ж відмови від компромісного вирішення проблеми, зловмисники погрожували розповсюдити відео серед рідних жертви чи взагалі публічно, через соціальні мережі. Потерпілому ж, у якості відкупу, пропонували сплатити 2000 доларів", - розповідають в поліції. 

Щоб затримати злочинців була залучена рота поліції особливого призначення. "Вимагачам інкримінують частину 2 статті 189 Кримінального кодексу України, тобто вимагання, вчинене за попередньою змовою групою осіб. Всіх трьох фігурантів затримано і порядку статті 208 КПК та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. За скоєне злочинцям загрожує позбавлення волі на строк до семи років", - повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

На Закарпатті поліція затримала групу вимагачів, які шантажували потерпілих розповсюдженням пікантних відео за їх участі ⤵️ Нещодавно працівники оперативного підрозділу поліції Закарпаття отримали інформацію, що в обласному центрі «працює» група вимагачів, які шантажують місцевих мешканців та вимагають від них грошові кошти. В ході з’ясування обставин виявилося, що троє мешканців Львівщини спланували схему з незаконного заробітку. Головною дійовою особою була 29-річна жінка. Так, за визначеним планом, жінка знайомилася з чоловіками, зваблювала їх, та коли справа доходила до інтиму, у розпалі процесу до помешкання вривалися спільники дівчини і починали знімати все на камеру. Після цього, чоловік, якого на гарячому впіймали, отримував пропозицію відкупитися. У випадку ж відмови від компромісного вирішення проблеми, зловмисники погрожували розповсюдити відео серед рідних жертви чи взагалі публічно, через соціальні мережі. Потерпілому ж, у якості відкупу, пропонували сплатити 2000 доларів. Поліцейські, розробили схему операції для затримання злочинців та, за силової підтримки роти поліції особливого призначення, вчора, 5 серпня, припинили злочинну діяльність гостей із сусідньої області. Над розслідуванням злочину працювали співробітники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Закарпатській області, детективи слідчого управління поліції та працівники Департаменту БЗПТЛ Нацполіції України, за процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури. Вимагачам інкримінують частину 2 статті 189 Кримінального кодексу України, тобто вимагання, вчинене за попередньою змовою групою осіб. Всіх трьох фігурантів затримано і порядку статті 208 КПК та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. За скоєне злочинцям загрожує позбавлення волі на строк до семи років. © Офіційний сайт Головного управління Національної поліції в Закарпатській області : https://zk.npu.gov.ua/news/rozkrittya/na-zakarpatti-policziya-zatrimala-grupu-vimagachiv-yaki-shantazhuvali-poterpilix-rozpovsyudzhennyam-pikantnix-video-za-jix-uchasti/

Опубліковано Поліція Закарпатської області Середа, 5 серпня 2020 р.

Нагадаємо, що напередодні у Мережу потрапило відео пари із закарпатського містечка Хуста, яка попри жваву трасу і купу свідків почала займатись сексом, просто притулившись до будівлі місцевої ветаптеки. 

Джерело матеріала
loader
loader