Бойовики використовують перемир'я для підвищення боєздатності своїх підрозділів - розвідка
Бойовики використовують перемир'я для підвищення боєздатності своїх підрозділів - розвідка

Бойовики використовують перемир'я для підвищення боєздатності своїх підрозділів - розвідка

Збройні формування РФ на Донбасі в умовах режиму припинення вогню проводять інтенсивну підготовку для підвищення боєздатності своїх підрозділів.

Про це на брифінгу Міністерства оборони повідомив полковник Дмитро Гуцуляк.

"За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування оперативного угруповання російських окупаційних військ в умовах запровадженого режиму припинення вогню проводить інтенсивні заходи оперативної та бойової підготовки з метою підвищення боєздатності з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК", - зазначив він.

Зокрема, з початку цього тижня окупанти проводять командно-штабні тренування з управління військами, тактичні навчання з артилерійськими підрозділами, двосторонні ротні тактичні навчання, збори зі снайперами та розвідниками.

Водночас за інформацією розвідки, для тренування чергових артилерійських розрахунків цілями визначались об’єкти, які знаходяться на підконтрольній Україні території у Донецькій та Луганській областях.

Нагадаємо, 27 липня, о 00:01 на лінії розмежування на Донбасі розпочався режим повного та всеосяжного припинення вогню.

Зазначається, що українські військові заявляють, що готові дати відсіч у разі, якщо підтримувані Росією бойовики знову розпочнуть обстріли.

Відео Захищає Україну на Донбасі, а отримати громадянство не може: історія добровольця з Узбекистану 

Приїхав з Узбекистану в Україну заробити гроші на весілля сину і добровольцем вирушив воювати на Донбас! На Житомирщині вже рік учасник бойових дій, Юлдаш Тагаєв, намагається отримати громадянство або хоча б посвідку на постійне проживання в Україні. Кілька років чоловік захищав Україну од московитів на Сході. Має бойові відзнаки, але навіть пенсію отримати не може! Без даху над головою, він живе на пожертви побратимів. Дивіться його історію.  Повні випуски дивіться на 1+1 video

Захищає Україну на Донбасі, а отримати громадянство не може: історія добровольця з Узбекистану 

 

Джерело матеріала
loader
loader