У центрі Києва біля офісу поліцейські знайшли вибуховий пристрій
У центрі Києва біля офісу поліцейські знайшли вибуховий пристрій

У центрі Києва біля офісу поліцейські знайшли вибуховий пристрій

У Печерському районі Києва біля офісу на вулиці Великій Васильківській в неділю, 9 серпня, правоохоронці виявили предмет схожий на саморобний вибуховий пристрій. Його знешкодили вибухотехніки, постраждалих немає.

Повідомлення про вибухівку надійшло вранці, пише пресслужба поліції міста.

На місці працюють працівники слідчо-оперативної служби, які збирають матеріали для відкриття кримінального провадження. Правоохоронці намагаються встановити обставини та затримати осіб, причетних до скоєння злочину.

вибухівка, Київ, Печерськ
Поліція Києва / Facebook

Нагадаємо, 29 липня СБУ затримала організаторів серії вибухів у Києві,яких підозрюють у причетності щонайменше до чотирьох злочинів.

Найбільш резонансним став вибух 17 липня біля метро "Шулявська". Тоді підривники вимагали перерахувати на електронний гаманець 50 біткоїнів.

Відео За один день вибухотехнікам довелося попрацювати одразу в кількох районах столиці

"Вибуховою" встигли охрестити столицю у соцмережах. Вибухотехнікам довелося попрацювати одразу в кількох районах. Спочатку невідомий телефоном замінував авто на вулиці Старокиївській. Її на кілька годин перекрили, але вибухівки так і не знайшли. А от на Оболоні увагу правоохоронців привернула залишена валіза. Два тижні тому неподалік цього місця лунали вибухи і знешкодили справжні вибухові пристрої. Тому полісмени вирішили перестрахуватися. Так само відгородили стрічкою територію, викликали рятувальників та вибухотехніків. Втім, і цього разу небезпечних речовин не знайшли.  

За один день вибухотехнікам довелося попрацювати одразу в кількох районах столиці
Джерело матеріала
loader
loader