"Такого ще не бачили": у Таїланді люди влаштували масштабний на мітинг за демократію
"Такого ще не бачили": у Таїланді люди влаштували масштабний на мітинг за демократію

"Такого ще не бачили": у Таїланді люди влаштували масштабний на мітинг за демократію

У столиці Таїланду Бангкоку 16 серпня люди вийшли на акцію протесту. Активістів зібралося понад 10 000 і поліція вже охрестила акцію найбільшим політичним зібранням, яке бачило королівство.

Переважна більшість протестувальників є студентами. Про це повідомляє AP.

Головні вимоги людей

  • Відставка експрем'єр-міністра.
  • Ухвалення новою конституції.
  • Скасування переслідування опозиційних активістів.

Продемократична акція у Бангкоку зібрала понад 10 тисяч людей. Її назвали найбільшою з 2014 року. Зауважимо, що у січні 2020-го у Таїланді відбулася найбільша за багато років політична акція за розширення демократії.

Масштабні протести у Таїланді / Фото АР

"Такого ще не бачили": у Таїланді люди влаштували масштабний на мітинг за демократію - Фото 1 "Такого ще не бачили": у Таїланді люди влаштували масштабний на мітинг за демократію - Фото 2 "Такого ще не бачили": у Таїланді люди влаштували масштабний на мітинг за демократію - Фото 3 "Такого ще не бачили": у Таїланді люди влаштували масштабний на мітинг за демократію - Фото 4 "Такого ще не бачили": у Таїланді люди влаштували масштабний на мітинг за демократію - Фото 5 "Такого ще не бачили": у Таїланді люди влаштували масштабний на мітинг за демократію - Фото 6 "Такого ще не бачили": у Таїланді люди влаштували масштабний на мітинг за демократію - Фото 7 "Такого ще не бачили": у Таїланді люди влаштували масштабний на мітинг за демократію - Фото 8 "Такого ще не бачили": у Таїланді люди влаштували масштабний на мітинг за демократію - Фото 9 "Такого ще не бачили": у Таїланді люди влаштували масштабний на мітинг за демократію - Фото 10 "Такого ще не бачили": у Таїланді люди влаштували масштабний на мітинг за демократію - Фото 11 "Такого ще не бачили": у Таїланді люди влаштували масштабний на мітинг за демократію - Фото 12 "Такого ще не бачили": у Таїланді люди влаштували масштабний на мітинг за демократію - Фото 13 "Такого ще не бачили": у Таїланді люди влаштували масштабний на мітинг за демократію - Фото 14 "Такого ще не бачили": у Таїланді люди влаштували масштабний на мітинг за демократію - Фото 15

 

Теги за темою
Альона Захарова
Джерело матеріала
loader
loader