"Відмовляється допомагати": на Вінниччині мати прикувала доньку ланцюгом у будинку
"Відмовляється допомагати": на Вінниччині мати прикувала доньку ланцюгом у будинку

"Відмовляється допомагати": на Вінниччині мати прикувала доньку ланцюгом у будинку

У Вінницькій області 30-річна жінка вирішила "перевиховати" 14-річну доньку: за допомогою ланцюга, ошийника та навісного замка прив’язала її в будинку. У такому стані дівчина провела дві години. Після того, як жінка відв’язала доньку, та зателефонувала до поліції. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

"Повідомлення про злочин до Чечельницького відділення поліції надійшло 15 серпня. На лінію 102 зателефонувала 14-річна дівчина та розповіла, що мати вчиняє щодо неї насильство", - йдеться у повідомленні. 

30-річна жінка після конфлікту з донькою за допомогою ланцюга, ошийника та навісного замка прив’язала її в будинку. Через дві години жінка відв’язала доньку, а та звернулась до поліції за допомогою. 

Як пояснила поліцейським жінка, у такий спосіб вона намагалася "перевиховати" доньку, яка нібито постійно тікає з дому та відмовляється допомагати по господарству. Працівники ювенальної превенції та соціальні служби вивчатимуть ситуацію в родині.

Дії жінки кваліфікуються слідством за ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. 

Нагадаємо, 31 липня в одному із сіл Єланецького району Миколаївської області знайшли дідуся, який був прикований залізним ланцюгом у дворі. Як виявилося, його прикувала подружня пара, яка 10 років тому взяла дідуся доглядати.

Відео Подружжя тримало самотнього літнього чоловіка на ланцюгу і отримувало за нього пенсію

У Миколаївській області родина, яка взялася доглядати самотнього літнього чоловіка, тримала його в дворі прикутим металевим ланцюгом.  Пенсіонер у них жив 10 років, утім, як довго тривали такі тортури, невідомо. Чому опікуни так вчиняли з літньою людиною та як далі житиме пенсіонер - у сюжеті.  

Подружжя тримало самотнього літнього чоловіка на ланцюгу і отримувало за нього пенсію

 

Джерело матеріала
loader
loader