У Самборі Львівської області відмовились посилювати карантин через червоний рівень небезпеки
У Самборі Львівської області відмовились посилювати карантин через червоний рівень небезпеки

У Самборі Львівської області відмовились посилювати карантин через червоний рівень небезпеки

У місті Самборі Львівської області, яке потрапило до найсуворішої, червоної зони, відмовилися посилювати карантин. Рішення ухвалили на позачерговій сесії міської ради 17 серпня.

Про це йшлося у випуску ТСН.Ранок.

Депутати вирішили, що громадський транспорт та підприємці і надалі працюватимуть у звичному режимі. Доки тривала сесія, під міськрадою зібралося понад сотня підприємців. Рішення, що карантин не посилюватимуть, вони зустріли оплесками.

Відео Червона зона: у Самборі Львівської області відмовилися посилювати карантинні заходи

Майже півтори тисячі інфікованих за добу та майже 93 тисячі підтверджених випадків коронавірусу в Україні. Через зростання кількості заражень, напередодні в Україні запровадили чотири карантинні зони. Самбір – місто Львівської області, яке потрапило до найсуворішої, червоної зони. Там відмовилися посилювати карантин. Рішення ухвалили на позачерговій сесії міськради. Депутати вирішили, що громадський транспорт та підприємці і надалі працюватимуть у звичному режимі. Доки тривала сесія, під міськрадою зібралося понад сотня підприємців. Рішення, що карантин не посилюватимуть, вони зустріли оплесками.  Окрім Самбора до червоної зони потрапили Біляївка Одеської області, Дубно та кілька районів Рівненської області, і район на Буковині. Відучора там не мають працювати ТРЦ, заклади харчування і спортклуби.  

Червона зона: у Самборі Львівської області відмовилися посилювати карантинні заходи

Рішення Самбірської міськрали має затвердити на своєму засіданні міська комісія ТЕБ і НС.

Нагадаємо, державна комісія ТЕБ і НС 13 серпня вирішила встановити помаранчевий рівень епідемічної небезпеки по всій території Львівської області. Натомість у Самборі встановили червоний, найвищий рівень епіднебезпеки.

Відповідно до цього висновків ТЕБ і НС, у Самборі заборонено працювати закладам культури, харчування, ТРЦ та іншим розважальним закладам, фітнес-центрам і басейнам, дитячим таборам та більшості магазинів.

 

Джерело матеріала
loader
loader