На кордоні з Угорщиною та Румунією знову утворилися чималі черги
На кордоні з Угорщиною та Румунією знову утворилися чималі черги

На кордоні з Угорщиною та Румунією знову утворилися чималі черги

На українсько-угорському та українсько-румунському кордонах на контрольно-пропускних пунктах "Тиса", "Лужанка" та "Дяково" 23 серпня у чергах стоять понад дві сотні автомобілів. Повільний пропуск пов'язаний із детальною перевіркою документів у зв'язку з карантином.

Про це інформують у Держприкордонслужбі.

За даними прикордонників, на кордоні України з Угорщиною на КПП очікують близько 130 авто: у "Тисі" – 50 та у "Лужанкі" – 80. У "Дяково", на кордоні з Румунєю, в черзі стоїть 110 авто.

Як пише Mukachevo.net, черги, які просуваються вкрай повільно, пов'язані із посиленням каратину з боку Угорщини. Угорські прикордонники ретельно перевіряють всі документи, які, зокрема, підтверджують мету подорожі або транзитну поїздку, оскільки саме "Тиса" та "Лужанка" призначені наразі для цього.

Зазначимо, що ситуація із чергами саме на цих КПП на Закарпатті спостерігається вже майже місяць. Так, на початку серпня майже 400 авто "застрягли" у двох пунктах пропуску - "Тиса" та "Лужанка". Біля пункту пропуску "Тиса" стояли переважно мікробуси з заробітчанами, які прямували на роботу до країн Європи. Як зазначалося, угорські прикордонники дуже прискіпливо перевіряють документи на в’їзд, і це затягує процес. 

Відео На пунктах пропуску "Тиса" та "Лужанка" сотні автівок більше доби очікують на перетин кордону

Довжелезні черги на українсько-угорському кордоні на Закарпатті. На двох пунктах пропуску - "Тиса" та "Лужанка" - сотні автівок більше доби очікують на перетин. Чому скупчилося стільки машин і чи варто чекати на зменшення черг – у сюжеті.

На пунктах пропуску "Тиса" та "Лужанка" сотні автівок більше доби очікують на перетин кордону
Джерело матеріала
loader
loader