У Полтавській області двох хлопців підозрюють у зґвалтуванні дитини
У Полтавській області двох хлопців підозрюють у зґвалтуванні дитини

У Полтавській області двох хлопців підозрюють у зґвалтуванні дитини

У Полтавській області жінка повідомила до поліції про ймовірне зґвалтування її доньки двома малолітніми хлопцями з родини її знайомих.Правоохоронці за цим фактом відкрили кримінальне провадження.

Про це повідомляє поліція Полтавської області.

"25 серпня близько 13 години до Новосанжарського відділення поліції Полтавщини надійшло повідомлення від жінки про ймовірне зґвалтування її малолітньої доньки двома малолітніми хлопцями з родини її знайомих", - йдеться у повідомленні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 152 (Зґвалтування особи, яка не досягла чотирнадцяти років) Кримінального кодексу України.  Під час досудового розслідування встановлюються всі обставини події.

Нагадаємо, 22 серпня у Мелітополі Запорізької області чоловік запросив до свого помешкання двох дівчаток та вчинив щодо них розпусні дії. Про інцидент правоохоронцям повідомили матері дітей.

Відео Відомого полтавського фотографа підозрюють у зґвалтуванні 9-річної дівчинки

Відомого полтавського фотографа підозрюють у зґвалтуванні 9-річної дівчинки із Сумської області  Правоохоронці затримали його у Полтаві. За даними поліції, 31-річний чоловік познайомився зі школяркою через інтернет, зібрав чимало інформації і про неї, і про її оточення. Прибувши до Сум, чоловік заздалегідь винайняв квартиру та поїхав за дитиною в село. Заманивши смаколиками, чоловік забрав малу до зйомної квартири та вчинив розпусні дії. Під час подальшої переписки, яка відбувалася вже під контролем копів, підозрюваний домовився, що на наступну зустріч дитина приведе свою подружку. Правоохоронці вистежили та затримали підозрюваного.  

Відомого полтавського фотографа підозрюють у зґвалтуванні 9-річної дівчинки
Джерело матеріала
loader
loader