Розвідка повідомила, скільки бойовиків на Донбасі загинули за місяць
Розвідка повідомила, скільки бойовиків на Донбасі загинули за місяць

Розвідка повідомила, скільки бойовиків на Донбасі загинули за місяць

Розвідка Об’єднаних сил повідомляє, що на Донбасі за останній місяць загинули понад 20 бойовиків терористичних підрозділів. Про це повідомляє штаб операції Об`єднаних сил.

"За даними розвідки Об’єднаних сил, підрозділи збройних формувань РФ на Донбасі продовжують нести втрати особового складу. З моменту початку повного і всеосяжного режиму припинення вогню, з 27 липня, ворожі підрозділи втратили 21 особу померлими і 29 пораненими та травмованими. Всі втрати небойові. Серед них - підриви на власних вибухових пристроях, самогубства, передозування наркотиками та алкоголем", - йдеться у повідомленні.

Також до втрат в окупаційних військах призводять нестатутні стосунки, ДТП та самовільні залишення місця служби, йдеться у дописі.

Нагадаємо, 26 серпня завершився перший місяць, відколи почав діяти повний і всеосяжний режим припинення вогню на Донбасі. За цей період часу на переважній більшості ділянок відповідальності українських підрозділів обстрілів з боку збройних формувань Російської Федерації не фіксувалося, кажуть в штабі ООС.

Відео У штабі ООС повідомляють, що в бойовиків загинуло дев’ять людей

Режим тиші на передовій триває протягом двох тижнів, та попри це окупанти зазнають великих втрат. Окрім втрат на фронті ще 15 бойовиків отримали поранення через ДТП, необережне поводження зі зброєю і підриви на невідомих вибухових пристроях. Штаб ООС повідомляє про два обстріли минулої доби: поблизу Мар’їнки неприцільні постріли з гранатомета та зі стрілецької зброї у бік Широкиного. Повні випуски дивіться на 1+1 video

У штабі ООС повідомляють, що в бойовиків загинуло дев’ять людей
Джерело матеріала
loader
loader