"Розглядала іграшки": у Борисполі молодик викрав на АЗС чотирирічну дівчинку
"Розглядала іграшки": у Борисполі молодик викрав на АЗС чотирирічну дівчинку

"Розглядала іграшки": у Борисполі молодик викрав на АЗС чотирирічну дівчинку

Увечері п'ятниці, 28 серпня, у Борисполі Київської області правоохоронці затримали підозрюваного у викраденні чотирирічної Єлизавети Колісниченко. 

Про це повідомляють "Київ Оперативний", "dtp.kiev.ua" та "boryspilchany".

Попередньо, чоловік схопив дівчинку на бориспільській автозаправці, що на вулиці Лютневій, 1. 

"Тато був у машині, мама з нею зайшла на заправку, і доки мама стояла на касі, дівчинка розглядала іграшки", - розповіли очевидці. За їхніми словами, невідомий підійшов до дитини і, взявши її до рук, вийшов на вулицю. Чоловік змусив дівчинку сісти до автівки та зник у невідомому напрямку. 

Поліціянти оголосили у Київській області план "Перехоплення" та незабаром затримали підозрюваного в межах міста. Нині дитина у безпеці, загрози її життю та здоров'ю немає. 

Водночас у соціальних мережах розповсюджують світлини з місця затримання. Декілька користувачів у коментарях написали, що знайомі з підозрюваним та знають його як порядну людину. 

Уся інформація попередня й наразі перевіряється. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Викрадача знайшли ᅠ ᅠ ‼️УВАГА‼️ #розшук Сьогодні близько 20:00-20:30 викрали дитину по вулиці Лютневій 1 на АЗС ОККО! ᅠ Викрадачі були на автомобілі #КІА ( #АІ1301СО ). Дитина 2015 року народження. Наразі в Київській області введено оперативний план перехоплення по розшуку та затриманню даного авто. ‼️Велике прохання, якщо хтось побачить цю дитинку, або авто будь ласка повідомте в поліцію за номером 102!!!

A post shared by ПРО БОРИСПІЛЬ • НОВИНИ • ПОДІЇ (@boryspilchany) on

Особа, яка викрала дитину... Зараз з ним працюють правоохоронці. Деталі тут: https://kyivoperativ.info/other/uvaga-rozshuk-332/

Опубліковано Киев Оперативный Пʼятниця, 28 серпня 2020 р.

Момент похищения девочки в Бориспольском районе: предварительно, преступление имело сексуальный характер. Благодаря быстрым действиям полиции злоумышленник не успел.

Опубліковано dtp.kiev.ua Пʼятниця, 28 серпня 2020 р.

Як повідомлялося, в Україні від початку цього року безвісти зникли щонайменше 29 дітей. За спробу викрадання людини за ґрати в країні можуть посадити щонайбільше на 5 років. 

Відео У Одеській області педофіл намагався викрасти дітей, у телефоні копи знайшли порнографічні матеріали

У селі Одеської області серед білого дня педофіл намагався викрасти семирічну дівчинку. Їй вдалося втекти, але чоловік спробував зчинити злочин знову, у сусідньому районі. Зловмисника затримала поліція і знайшла в мобільному телефоні порнографічні матеріали. На чиєму боці закон і як зловмисник може бути покараний – у сюжеті.

У Одеській області педофіл намагався викрасти дітей, у телефоні копи знайшли порнографічні матеріали
Джерело матеріала
loader
loader