Суд арештував дев'ятьох шістьох підозрюваних у нападі та обстрілі автобуса в Харківській області
Суд арештував дев'ятьох шістьох підозрюваних у нападі та обстрілі автобуса в Харківській області

Суд арештував дев'ятьох шістьох підозрюваних у нападі та обстрілі автобуса в Харківській області

Дев'ятеро підозрюваних у нападі та обстрілу автобуса біля Люботина Харківської області проведуть наступні два місяці під вартою без права внесення застави.

Такі запобіжні заходи їм обрав Київський районний суд Харкова. Про це повідомив відділ комунікації поліції Харківської області.

"Протягом дня Київський райсуд Харкова задовольнив клопотання прокурора і обрав міру запобіжного заходу для шістьох підозрюваних у нападі на автобус на Харківщині (всі вони мешканці Дніпропетровської області) - тримання під вартою до 25 жовтня без права внесення застави", - зазначив раніше в коментарі "Укрінформу" речник прокуратури Харківської області Дмитро Чубенко.

Ще п'ятьом підозрюваним міру запобіжного заходу оберуть 30 серпня.

Нагадаємо, загалом поліція затримала 14 осіб. Їм інкримінують хуліганство та замах на вбивство. Вони, за даними прокуратури, у четвер заблокували автобус, який перевозив прихильників однієї з політичних сил, ідеться в сюжеті ТСН.19:30. Потрощили транспорт, а потім накинулися на пасажирів, били та стріляли з травматичної зброї. Чотирьох потерпілих  з незначними травмами забрали до лікарні.

СудовІ засідання у Київському суді Харкова відбувалися під посиленою охороною - лише у дворі чергували понад дві сотні  поліцейських.

Відео Суд почав обирати запобіжні заходи підозрюваним у бійці та стрілянині на трасі "Київ-Харків"

Суд почав обирати запобіжні заходи підозрюваним у бійці та стрілянині біля міста Люботин. 14 затриманим інкримінують хуліганство та замах на вбивство. Вони, за даними прокуратури, у четвер заблокували автобус, який перевозив прихильників однієї з політичних сил. Потрощили транспорт, а потім - накинулися на пасажирів.  

Суд почав обирати запобіжні заходи підозрюваним у бійці та стрілянині на трасі "Київ-Харків"

 

Джерело матеріала
loader
loader