У Білорусі невідомі затримали координатора штабу ув'язненого опозиціонера
У Білорусі невідомі затримали координатора штабу ув'язненого опозиціонера

У Білорусі невідомі затримали координатора штабу ув'язненого опозиціонера

Увечері п'ятниці, 28 серпня, у Мінську невідомі затримали координатора штабу ув'язненого та недопущеного до президентських виборів Віктора Бабарики, член Координаційної ради опозиції Віталія Кривка.

Про це із посиланням на штаб повідомляє TUT.by.

"Машина, в якій їхав Кривко, нібито подряпала автівку, що рухалася поруч", - йдеться у повідомленні. Водії зупинилися, і в цей час до місця зіткнення під'їхав бус, із якого вийшли невідомі особи. Зазначається, що вони силоміць відвезли Віталія Кривка у невідомому напрямку, нині осідок опозиціонера встановлює його адвокат.

 Тим часом мешканцям Білорусі, за рішенням Міністерства інформації країни, обмежили доступ до двох інформаційних ресурсів - naviny.by та NN.by. 

Нагадаємо, що минулого тижня у Білорусі заблокували понад сім десятків сайтів незалежних засобів масової інформації та VPN-сервісів.

Раніше у Мінську заявили, що рішення України "поставити на паузу" діалог із Білоруссю, де після виборів президента суттєво загострилася ситуація, може завдати шкоди відносинам між країнами. 

Відео Ексклюзивне інтерв'ю ТСН з кандидаткою у президенти Білорусі Світланою Тихановською

Які амбіції має жінка, що пішла проти останнього диктатора Європи, де взяла сили на протест та що думає про Путіна і про Крим - дивіться ексклюзивне інтерв'ю ТСН з кандидаткою у президенти Білорусі Світланою Тихановською.

Ексклюзивне інтерв'ю ТСН з кандидаткою у президенти Білорусі Світланою Тихановською
Джерело матеріала
loader
loader