У селі Чернігівської області у пожежі будинку загинули дворічна дитина та дорослий
У селі Чернігівської області у пожежі будинку загинули дворічна дитина та дорослий

У селі Чернігівської області у пожежі будинку загинули дворічна дитина та дорослий

У селі Чернігівської області у приватному будинку сталася пожежа. В результаті загинуло двоє осіб, серед них дитина. Про це повідомляє пресслужба Держслужби з надзвичайних ситуацій України.

"30 серпня о 01 год. 33 хв. у с. Дуболугівка Ніжинського району виникла пожежа приватного житлового будинку та господарчої будівлі, внаслідок якої загинуло 2 особи, з них 1 дитина (2018 року народження)", — йдеться у повідомленні.

Пожежу було загасили о 6 годині ранку.

"Вогнем знищено господарчу будівлю, покрівлю та перекриття житлового будинку", — уточнили пожежники.

Відомо, що до гасіння залучалося 11 чоловік та 5 одиниць техніки, з них від ДСНС 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у м. Синельникове Дніпропетровської області сталася пожежа у двокімнатній квартирі 16-поверхового будинку. Внаслідок пожежі загинув син власниці квартири. 

Відео На Одеському нафтопереробному заводі внаслідок закорочення утворилася пожежа

Пожежа на Одеському нафтопереробному заводі. Близько опівночі місцевих розбудив потужний вибух, що пролунав на території підприємства. Згодом люди побачили полум’я. На місце примчали одночасно два десятки пожежних машин. Спочатку навіть з’явилася інформація, що можливі жертви. Згодом з’ясувалося – потерпілих та загиблих нема. На електропідстанції заводу сталося закорочення, вогонь миттєво перекинувся на суху траву довкола, але не встиг дістатись резервуарів з відходами нафтопереробки. Пожежу ліквідували протягом години.  

На Одеському нафтопереробному заводі внаслідок закорочення утворилася пожежа
Джерело матеріала
loader
loader