На Донбасі зберігається режим припинення вогню
На Донбасі зберігається режим припинення вогню

На Донбасі зберігається режим припинення вогню

У районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 17:30 31 серпня  обстрілів з боку російських збройних формувань не зафіксовано. Ситуація на Донбасі залишається контрольованою.

Про це повідомляє штаб ООС.

"Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою. Українські військовослужбовці, сумлінно виконуючи свої завдання за призначенням та перебуваючи напоготові адекватно реагувати у разі загрози їхньому життю чи здоров’ю, дотримуються повного і всеосяжного режиму припинення вогню. Від початку цієї доби на ділянках відповідальності наших підрозділів, які виконують завдання у районі проведення операції, обстрілів з боку противника не зафіксовано", - йдеться у повідомленні.

Серед українських захисників немає бойових втрат і поранень.

Нагадаємо, за минулу добу, 30 серпня, українські військовослужбовці зафіксували два порушення проголошеного режиму припинення вогню з боку бойовиків. Українські підрозділи зброю у відповідь не застосовували. 

Відео У Києві вшанували пам'ять нацгвардійців, які загинули біля Верховної Ради 5 років тому

З квітами та хвилиною мовчання. У столиці вшанували пам'ять чотирьох нацгвардійців, які загинули рівно 5 років тому біля Верховної Ради. Це сталося під час мітингу проти внесення змін до конституції щодо місцевого самоврядування на окупованій частині Донбасу. Коли депутати ухвалили новації у першому читанні, на площі перед Радою почалися криваві сутички. Із натовпу у правоохоронців полетіла граната. Унаслідок вибуху четверо військових загинули. Ще зо півтори сотні людей отримали поранення.

У Києві вшанували пам'ять нацгвардійців, які загинули біля Верховної Ради 5 років тому
Джерело матеріала
loader
loader