Пожежа на лінії розмежування: приблизно 10 вибухів та поранений рятувальник
Пожежа на лінії розмежування: приблизно 10 вибухів та поранений рятувальник

Пожежа на лінії розмежування: приблизно 10 вибухів та поранений рятувальник

У Станиці Луганській 1 вересня сталася пожежа на лінії розмежування. Пролунали майже 10 вибухів. Борючись з вогнем, постраждав рятувальник.

Під час пожежі трав’яного настилу 1 вересня біля Станиці Луганської здетонував вибухонебезпечний предмет, повідомляє пресслужба ДСНС.

У результаті поранення отримав старший прапорщик цивільного захисту, командир відділення 24-ї державної пожежно-рятувальної частини. Рятувальника госпіталізували, загрози його життю немає.

Голова райдержадміністрації Юрій Золкін у коментарі "Громадському радіо" додав, що пролунали майже 10 вибухів.

За словами Золкіна, вибух стався за триста метрів від житлових будинків, поблизу вулиці Москва-Донбас:

Тут людей немає, господарська діяльність не ведеться. Це така місцевість з переважно листяними деревами та галявинами, що поросли бур’янами. Раніше тут випасали худобу,
– зазначив голова райдержадміністрації.

Він додав, що на місці працюють екіпажі, рятувальники, працівники пожежної охорони лісового господарства та бригада Станично-Луганської селищної ради. Наразі причина пожежі невідома.

Пожежі на Луганщині:що треба знати

  • На початку липня в Луганській області спалахнули масштабні пожежі. Через це з прилеглих до лісу територій довелося евакуювати місцевих жителів.
  • Внаслідок пожеж загинули 5 людей. Також в лікарню потрапили потерпілі внаслідок ДТП в зоні вогню. Через задимлення відбулося лобове зіткнення двох автомобілів. Автівки згоріли вщент.
  • Щодо причин займання, то в Офісі генпрокурора мають 4 версії: умисний підпал, зокрема, з метою диверсії, теракту або приховування незаконних порубок лісу; необережне поводження з вогнем, загоряння внаслідок підриву боєприпасів, самозагоряння лісу.

 

Теги за темою
Новини України пожежа ДСНС постраждалі Наталія Пристанська
Джерело матеріала
loader
loader