У центрі Києва невідомі побили депутата
У центрі Києва невідомі побили депутата

У центрі Києва невідомі побили депутата

Столична поліція встановлює обставини завдання тілесних ушкоджень народному депутату сьогодні, 2 вересня, о 4.30 біля одного з будинків на вулиці Богдана Хмельницького.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

«За фактом протиправних дійвідносно народного обранця відкрито кримінальне провадження. Дії невідомого кваліфіковано за ст. 125 Кримінального кодексу України», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у середу зранку до столичної поліції надійшло повідомлення від лікаря про надання меддопомоги депутату. На місці події правоохоронці провели першочергові слідчі дії. Відомо, що після конфлікту депутат сам звернувся до травмпункту.

"Зібрані відомості за цим фактом внесені до ЄРДР. Відділ дізнання Шевченківського управління поліції відкрив кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року", - зазначаються в поліції. 

Додають, що зараз проводяться розшукові заходи для встановлення та затримання причетних до цього кримінального правопорушення осіб. Досудове розслідування триває.

За повідомлення деяких ЗМІ йдеться про Антона Полякова.

Джерело матеріала
loader
loader