Поліція посилила заходи безпеки в урядовому кварталі через протести, можливе обмеження руху
Поліція посилила заходи безпеки в урядовому кварталі через протести, можливе обмеження руху

Поліція посилила заходи безпеки в урядовому кварталі через протести, можливе обмеження руху

В урядовому кварталі Києва поліція посилила заходи безпеки та попередила про можливі обмеження руху через анонсовані акції.

Про це повідомляє пресслужба столичної поліції.

"Аби не допустити порушень громадського порядку під час проведення запланованих акцій у центрі Києва, поліцейські спільно із військовослужбовцями Національної гвардії України заступили на посилене чергування. Сьогодні у центральній частині Києва анонсоване проведення масових акцій, зокрема і під будівлею Кабінету міністрів України. Для забезпечення публічної безпеки і порядку працівники структурних підрозділів столичної поліції, військовослужбовці Національної гвардії України, кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу заступили на чергування", - йдеться у повідомленні.

Також у поліції зазначили, що організатори заходів анонсували залучення автотранспорту до проведення акції. "У зв’язку з цим можливе обмеження дорожнього руху окремими вулицями в центрі столиці. Тож просимо автомобілістів завчасно планувати свої маршрути руху з урахування вищезазначеної інформації", - додали в поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що учасники "Автоєвросили" вранці 2-го вересня зібралися під Верховною Радою для акції протесту. Приводом такого рішення з боку "євробляхерів" є вимога ухвалення законопроєкту щодо доступного розмитнення. 

Відео Під Кабміном представники туристичних компаній вимагають пускати іноземців в Україну

Пускати іноземців в Україну вимагають представники туристичних компаній. Вони вийшли під Кабмін проти зумовленої карантином заборони на в'їзд до України тим, хто не має нашого громадянства. Обурені люди кажуть, що за час пандемії вже і так зазнали величезних збитків.

Під Кабміном представники туристичних компаній вимагають пускати іноземців в Україну
Джерело матеріала
loader
loader