У місцях паломництва в Умані встановлять карантинні пункти
У місцях паломництва в Умані встановлять карантинні пункти

У місцях паломництва в Умані встановлять карантинні пункти

Від 10 вересня на території міста Умань (Черкаська область) у місцях паломництва будуть встановлені тимчасові пункти моніторингу та контролю за дотриманням карантинних правил.

Про це 3 вересня повідомив мер Умані Олександр Цебрій у Facebook.

"Сьогодні на позачерговій сесії депутатами УМР було ухвалено надважливе рішення для нашого міста "Про захист населення м. Умань від гострої респіраторної хвороби COVID-19 та посилення протиепідемічних заходів на території міста", - написав він.

Так, через тиждень у місті встановлять п'ять тимчасових пунктів моніторингу та контролю за дотриманням правил карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм.

Згідно з документом, який оприлюднив мер, на пунктах будуть чергувати працівники поліції, ДСНС, Державної міграційної служби, Держпродспоживслужби та уповноважені посадові особи.

 

Сьогодні на позачерговій сесії депутатами УМР було прийнято надважливе рішення для нашого міста ❗️ «Про захист населення...

Опубліковано Олександр Цебрій Четвер, 3 вересня 2020 р.

Нагадаємо, у середу, 2 вересня, в Умані Черкаської області поліцейські заступили на посилений варіант несення служби для гарантування публічної безпеки громадян під час святкування Рош га-Шана в умовах епідеміологічної ситуації. Публічний порядок у місті забезпечуватимуть понад 500 поліцейських.

Відео Як уманці не пускали хасидів до міста – Секретні матеріали

Сотні паломників, які приїхали на святкування єврейського нового року, опинилися заблокованими в аеропортах Києва та Одеси. Напередодні своїм рішенням Кабмін закрив кордони для іноземців до кінця вересня. В результаті ті, хто не встиг вийти з транзитної зони сплять просто на підлозі. Люди без води та їжі чекають на рішення. За попередньою інформацією, всі паломники були змушенні повернутися додому. Тому ми вирішили відправитися у серце самих подій, а саме до Умані. Повні випуски дивіться на 1+1 video

Як уманці не пускали хасидів до міста – Секретні матеріали
Секретні матеріали
Джерело матеріала
loader
loader