Жителька Рівненської області вбила чоловіка і поранила доньку, та намагалася покінчити життя самогубством
Жителька Рівненської області вбила чоловіка і поранила доньку, та намагалася покінчити життя самогубством

Жителька Рівненської області вбила чоловіка і поранила доньку, та намагалася покінчити життя самогубством

У суботу, 5 вересня, у житловому масиві неподалік Рівного на території Білокриницької сільської ради жінка вбила чоловіка та поранила малолітню доньку. Сама намагалася покінчити життя самогубством.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Так, постріли у будинку сім’ї жителів Рівненського району пролунали орієнтовно о четвертій ночі.

"44-річна жінка здійснила постріли у власного чоловіка та у доньку. Потерпілий ще зміг зателефонувати до батька, який викликав поліцію. Однак від спричинених травм 45-річний власник будинку загинув. Його тіло відправлено в морг для проведення судово-медичної експертизи для встановлення остаточної причини смерті", - йдеться в повідомленні.

13-річну доньку із множинними проникаючими пораненнями грудної клітки госпіталізували.

"У медзаклад доправили і 44-річну зловмисницю із різаними ранами рук та кульовим пораненням у скроню без свідомості. Вона затримана в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та перебуває у спецпалаті під охороною. Її стан лікарі оцінюють як стабільний, а доньці проводять оперативне втручання", - розповіли в поліції.

За результатами огляду місця події вилучено необхідну слідову інформацію, зокрема, травматичну зброю та револьвер під патрон Флобера.  

"Що спонукало 44-річну жінку до вчинення таких злочинів, встановлюють поліцейські у рамках досудового розслідування за фактами умисного вбивства та замаху на умисне вбивство малолітньої дитини за ч. 1 ст. 115 та ч. 2 ст. 15 та 115 Кримінального кодексу України", - додали в поліції.

Як зазначається, сім’я характеризується позитивно. Загиблий працював у будівельній фірмі, а підозрювана займалася викладацькою діяльністю.

Нагадаємо, що у Чернігівській області сталася моторошна подія. Там жінка вбила свого чоловіка, сховала його тіло в оглядовій ямі та забетонувала.

Відео Сімейна драма: німкеня вбила своїх п'ятьох дітей

У житловому будинку німецького міста Золінген знайшли мертвими 5-тьох дітей. За повідомленнями ЗМІ, їхня бабуся звернулася до поліції із заявою - її 27-річна донька вирішила заподіяти лиха дітям. У квартирі знайшли мертвими трьох дівчаток і двох хлопчиків віком від року до 8. Старшу, 11-річну доньку, мати взяла з собою на залізничний вокзал сусіднього міста Дюссельдорф - і там кинулася під поїзд. Вона вижила, нею опікуються медики. Дитина ж фізично не постраждала та зараз із родичами. Що саме стало причиною трагедії - нині намагається з'ясувати поліція.    

Сімейна драма: німкеня вбила своїх п'ятьох дітей
Джерело матеріала
loader
loader