"Тиша" на Донбасі: бойовики під Авдіївкою відкривали вогонь з гранатометів та стрілецької зброї
"Тиша" на Донбасі: бойовики під Авдіївкою відкривали вогонь з гранатометів та стрілецької зброї

"Тиша" на Донбасі: бойовики під Авдіївкою відкривали вогонь з гранатометів та стрілецької зброї

Минулої доби, 4 вересня, у зоні проведення ООС було зафіксовано один факт порушення режиму припинення вогню.

Як у ранковому зведенні 5 вересня повідомив пресцентр операції Об’єднаних сил, поблизу населеного пункту Авдіївка противник здійснив поодинокі постріли з гранатометів та кілька коротких черг зі стрілецької зброї. На провокації ворога наші захисники вогонь у відповідь не відкривали. Бойових втрат та поранень, внаслідок ворожих пострілів, серед особового складу Об’єднаних сил немає.

Від початку поточної доби, 5 вересня, на усіх ділянках відповідальності українських підрозділів обстрілів з боку збройних формувань Російської Федерації не зафіксовано.

Також у районі проведення операції належно виконують завдання й інші підрозділи Об’єднаних сил. Зокрема, наразі триває ліквідація пожеж. Підрозділи Збройних Сил України спільно з вогнеборцями ДСНС беруть участь в гасінні вогню поблизу населених пунктів Лопаскине, Трьохізбенка, Новгородське та Красногорівка. До ліквідації пожеж залучена необхідна кількість техніки та особового складу.

Плейлист 95 відео Війна на Сході України. Актуальне

Найактуальніші новини зі Сходу України та зони проведення ООС дивіться у добірці сюжетів ТСН.

Війна на Сході України. Актуальне

Окрім цього, для мінімізації наслідків артилерійських обстрілів попередніх років рятувальники Об’єднаних сил проводять роботи з відновлення пошкоджених житлових будинків та об’єктів інфраструктури. Тільки за минулу добу вони відремонтували 11 будинків. Ще на дев’яти об’єктах роботи продовжуються.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок пожежі сухої трави, очерету та лісу у Луганській області загинула одна людина, ще двох з опіками різних ступенів важкості госпіталізували до лікарні. Вогонь знищив 13 покинутих будинків. Пізніше стало відомо, що жертв серед місцевих мешканців немає, а загиблим виявився військовий.

Відео У Луганській області вирує масштабна пожежа на лінії фронту, один військовий загинув

У Луганській області вирує масштабна пожежа на лінії фронту. Українські військові вчора через пожежі навіть змушені були залишити кілька своїх позицій, а лінію фронту тримати мобільними резервними групами. Один військовослужбовець унаслідок вогню загинув. Чи вдалось українським захисникам повернутися на свої позиції – у сюжеті.

У Луганській області вирує масштабна пожежа на лінії фронту, один військовий загинув
Джерело матеріала
loader
loader