У Черкаській області горе-матір задушила свого однорічного сина
У Черкаській області горе-матір задушила свого однорічного сина

У Черкаській області горе-матір задушила свого однорічного сина

У Черкаській області жінка задушила свого однорічного сина. Її затримали.

Про це сьогодні, 10 вересня, повідомляє поліція Черкаської області.

"8 вересня до чергової частини Чорнобаївського відділення поліції від лікарів надійшло повідомлення про те, що до приймального відділення районної лікарні із тілесними ушкодженнями доставили однорічного хлопчика. Усі проведені лікарями заходи не дали позитивного результату. За попередньою інформацією, дитина померла від удушення", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські на місці провели першочергові слідчі дії, а потім припустили, що до смерті малюка може бути причетна його мати. Жінку доставили у відділення, де вона зізналася у скоєному.

Слідчі оголосили їй про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п. 2 ч. 2 статті 115 (Умисне вбивство малолітньої дитини) Кримінального кодексу України. Суд обрав жінці запобіжний захід – 60 діб тримання під вартою. У випадку доведення вини у вбивстві дитини їй загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Нагадаємо, у Голопристанському районі Херсонської області 22-річна дівчина через спадщинужорстоко побила рідну бабуcю молотком по голові. Від отриманих травм пенсіонерка потрапила до реанімації. 

Відео У Львові мама хлопчика з тяжкими опіками звернулася до медиків за добу

Хлопчика із тяжкими опіками рятують у Львові. Малий обпікся удома, в одному з сіл Жовківського району. Мама каже, відволіклася на кілька хвилин, а син відкрив піч, з якої випали дрова. Одяг зайнявся, полум`я уразило чверть тіла хлопчика. До лікарні він потрапив украй знесилений, адже мати звернулася до медиків аж за добу.

У Львові мама хлопчика з тяжкими опіками звернулася до медиків за добу
Джерело матеріала
loader
loader