В Івано-Франківській області на хабарі затримали керівників семи лісгоспів
В Івано-Франківській області на хабарі затримали керівників семи лісгоспів

В Івано-Франківській області на хабарі затримали керівників семи лісгоспів

На Івано-Франківщині у четвер, 10 вересня, слідчі Державного бюро розслідувань в порядку статті 208 КПК України затримали на хабарі керівників семи лісгоспів.

Про це повідомляє пресслужба ДБР у Facebook .

За даними слідства, посадовці пропонували надати неправомірну вигоду керівнику одного із відділів Управління стратегічними розслідуваннями в Івано-Франківській області ДСР НП України.

"Група осіб у складі семи керівників державних підприємств у сфері лісогосподарської діяльності пропонували начальнику одного з відділів УСР у Івано-Франківській області ДСР Нацполіції щомісячну неправомірну вигоду у сумі 1000 доларів США із кожного підприємства. Хабар надавався за невтручання правоохоронців у господарську діяльність підприємств та нереагування правоохоронцями на виявлені правопорушення", - йдеться у повідомленні.

Посадовці були затримані одночасно, після надання неправомірної вигоди кожен по 1000 доларів США правоохоронцю на загальну суму 7000 доларів США.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру у наданні неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище вчиненому за попередньою змовою групою (ч.3 ст.369 КК України).

Раніше у Черкаській області затримали одного із керівниківСмілянської місцевої прокуратури і начальника одного із відділень Національної поліції за підозрою у "кришуванні" нелегального грального бізнесу. За свої "послуги" посадовці щомісяця отримували хабарі.

Відео Суддя, якого судять за хабарництво, судить прокурора, якого впіймали на хабарі

Суддя, якого судять за хабарництво, судить прокурора, якого впіймали на хабарі. Це - українські реалії. Суддя Кіровського районного суду Дніпра Геннадій Підберезний став відомим на всю країну, коли хабар привіз просто до кабінету тоді ще антикорупційного прокурора Назара Холодницького. Вироку судді досі немає, тож він повернувся до роботи. І вже два роки після затримання вершить правосуддя.  

Суддя, якого судять за хабарництво, судить прокурора, якого впіймали на хабарі
Джерело матеріала
loader
loader