Упродовж доби бойовики тричі порушили режим припинення вогню - ООС
Упродовж доби бойовики тричі порушили режим припинення вогню - ООС

Упродовж доби бойовики тричі порушили режим припинення вогню - ООС

Упродовж минулої доби, 14 вересня, збройні формування Російської Федерації три разипорушили домовленостіТристоронньої контактної групи.

Про це повідомили у ранковому зведенні Операції об’єднаних сил.

Окупанти застосували зброю поблизу Авдіївки та Мар’їнки. На цих ділянках задокументовано неприцільний вогонь у бік українських позицій із ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї. У районі населеного пункту Пищевик був виявлений ворожий БПЛА, що перетнув лінію розмежування. Засобами радіоелектронної боротьби безпілотник противника було подавлено.

"Неприцільні постріли не становили загрози життю і здоров’ю, тому наші воїни вогонь у відповідь не відкривали", - йдеться у зведенні. 

Ситуацію в ООС називають контрольованою. Бойових втрат і поранень серед особового складу Об’єднаних сил не було.

Від початку поточної доби, 15 вересня, на усіх ділянках фронту спостерігається тиша. Порушень домовленостей, які почали діяти 27 липня 2020 року, не зафіксовано, наголосили у штабі. 

Як повідомлялося раніше, у четвер, 10 вересня, за новими домовленостями Тристоронньої контактної групи у районі селища Шуми у Донецькій області, розташованому на лінії розмежування, мало відбутися спільне інспектування позиційукраїнських військових. 

Згодлом в Офісі президента повідомили, що одноразового інспектуванняоднієї точки на Донбасі не відбудеться через постійні зміни запитів російської сторони. 

Відео Бойовики зміцнюють укріплення та ведуть цілодобове спостереження на Приморській ділянці фронту

На Приморській ділянці фронту російські окупанти активно зміцнюють власні укріплення та ведуть цілодобове спостереження за розташуваннями українських військових: у небі та з моря. І на миролюбні ініціативи, переконані наші морські піхотинці, такі дії аж ніяк не схожі. Більше про війну на Сході України

Бойовики зміцнюють укріплення та ведуть цілодобове спостереження на Приморській ділянці фронту
Джерело матеріала
loader
loader