Подвійне вбивство в Нікополі: компанії ворогували понад місяць
Подвійне вбивство в Нікополі: компанії ворогували понад місяць

Подвійне вбивство в Нікополі: компанії ворогували понад місяць

Довічне ув'язнення загрожує підозрюваним у подвійному вбивстві під час перестрілювання в Нікополі.

Про це йдеться в ТСН.16.45.

Брати 26 та 33 років під конвоєм у лікарні. Саме в тій, куди напередодні невідомийпривіз тіла двох убитих. Вранці до приймального відділення під’їхала машина. Водій заніс тіла двох чоловіків із вогнестрільними пораненнями і втік.

Поліція встановила, стрілянина сталася на околиці Нікополя, вбито чоловіків 23 та 29 років. А вже сьогодні до медиків по допомогу звернулися двоє, поранені з травматичної зброї. У лікарні їх і затримала поліція.

За однією з версій, під час вечірки між чоловіками з двох різних компаній виникла сварка через жінок, яка переросла у перестрілювання. «Конфлікт між чоловіками відбувся близько місяця тому. Весь цей час вони ворогували. Це призвело до таких трагічних наслідків. Конфлікт з якимись кримінальними розбірками не пов’язаний, це виключно побутове», - повідомила речниця ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області Ганна Старчевська.

Відео Підозрюваним у подвійному вбивстві під час стрілянини у Нікополі загрожує довічне ув'язнення

Довічне ув'язнення загрожує підозрюваним у подвійному вбивстві під час перестрілювання у Нікополі. Це брати 26-ти та 33-рьох років. Вони наразі під конвоєм у лікарні. Саме в тій, куди напередодні невідомий привіз тіла двох убитих. До приймального відділення під`їхала машина. Водій заніс тіла двох чоловіків із вогнестрільними пораненнями і втік. Поліція встановила: стрілянина сталася на околиці Нікополя, вбито чоловіків 23-рьох та 29-ти років. А вже сьогодні до медиків по допомогу звернулися двоє, з пораненнями з травматичної зброї. Їх у лікарні затримала поліція. За однією з версій - між чоловіками виникла сварка через жінок. Суперечка завершилася перестрілюванням.

Підозрюваним у подвійному вбивстві під час стрілянини у Нікополі загрожує довічне ув'язнення
Джерело матеріала
loader
loader