ООС: обстрілів не зафіксовано, один військовий підірвався на вибуховому пристрої, ще двоє - на розтяжці
ООС: обстрілів не зафіксовано, один військовий підірвався на вибуховому пристрої, ще двоє - на розтяжці

ООС: обстрілів не зафіксовано, один військовий підірвався на вибуховому пристрої, ще двоє - на розтяжці

КИЇВ. 15 вересня. УНН. Упродовж поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики не відкривали вогонь, натомість було зафіксовано одне порушення домовленостей, які вступили в дію 27 липня 2020 року, повідомляє УНН із посиланням на пресцентр штабу ООС.

"Від початку поточної доби, 15 вересня, на ділянках відповідальності наших бригад зафіксовано одне порушення домовленостей, які вступили в дію 27 липня 2020 року", - повідомили у пресцентрі.

Зокрема, у районі населеного пункту Водяне виявлено проліт БПЛА противника типу "МЕВІК" із перетином лінії розмежування. Наші засоби радіоелектронної боротьби подавили безпілотник противника, що унеможливило його подальше використання.

Окрім того, неподалік населеного пункту Водяне, що на Приазов'ї, під час проведення інженерних робіт один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил підірвався на невідомому вибуховому пристрої. Воїн отримав поранення середнього ступеня важкості. Бійцю оперативно надано першу медичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу.

Також близько 11.40 в районі населеного пункту Шуми Донецької області внаслідок вибуху гранати типу РГД-5, встановленої, імовірно, у вигляді розтяжки, отримали поранення двоє військовослужбовців. Обидва поранені доставлені до лікарні міста Торецьк, їхній стан – стабільний, задовільний.

"Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою. Українські військовослужбовці дотримуються режиму припинення вогню в повному обсязі. Наші захисники продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням та готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки", - зазначили в штабі ООС.

Нагадаємо, 14 вересня бойовики три рази порушили домовленості Тристоронньої контактної групи про режим тиші.

Теги за темою
Обстріл Донбас ООС
Джерело матеріала
loader
loader