Прогноз погоди на 17 вересня: до України прийшли дощі з грозами, температура вночі - до +16
Прогноз погоди на 17 вересня: до України прийшли дощі з грозами, температура вночі - до +16

Прогноз погоди на 17 вересня: до України прийшли дощі з грозами, температура вночі - до +16

В Україні у четвер, 17 вересня, очікується зниження температури, місцями дощ та грози.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Синоптики обіцяють мінливу хмарність. Вітер північно-західний, 5-10 м/c. У західних і північних областях вдень можливі порви 15-20 м/c. Вночі без опадів. Вдень на заході та півночі країни, а також у Вінницькій області короткочасний дощ, місцями гроза. На решті території опадів не буде.

Температура повітря вночі — 10-16 градусів вище нуля. У Луганській області буде найхолодніше — +4-9°C. 

Вдень синоптики обіцяють 22-25 градусів тепла. Найбільше повітря прогріється на півдні та сході країни: +27-29°C. На заході прохолодніше — 19-24 вище нуля. 

погода 17 вересня
Укргідрометцентр

У Києві синоптики прогнозують мінливу хмарність. Вночі опадів не прогнозують, а вдень буде короткочасний дощ. Вітер південно-західний 5-10 м/c. Вдень пориви 15-20 м/c. Температура вночі 13-15 градусів тепла. Вдень повітря прогріється до 27-29 вище нуля. 

Як повідомлялося, синоптики обіцяли, щовересень в Україні цього року очікується теплим з опадами у межах норми. Середня місячна температура передбачається на рівні 14-19° тепла (в горах 11-12° тепла), що на 1-2° вище середніх багаторічних значень. 

Відео Метеозалежність: яку негоду відчула на собі Америка та які температури чекати українцям

Америка цього тижня стала епіцентром погодних катастроф. Раптова завірюха після 30-градусної спеки змусила канадійців у провінції Альберта і американців із кількох західних штатів зазирнути до календаря. Бо негода впала з неба дуже раптово. Температура повітря місцями обвалилась на 34 градуси. У той самий час у штатах Каліфорнія та Орегон здійнялись небачених і нечуваних досі масштабів пожежі. В Україні тиждень почнеться із тепла і без дощів. По-літньому буде вдень від +23 на заході до +27 на сході. Лиш у четвер дощі накриють Волинь і Львівську область.

Метеозалежність: яку негоду відчула на собі Америка та які температури чекати українцям
Джерело матеріала
loader
loader