Житель Сумської області задушив чоловіка і забив до смерті жінку, а потім інсценував самогубство загиблого
Житель Сумської області задушив чоловіка і забив до смерті жінку, а потім інсценував самогубство загиблого

Житель Сумської області задушив чоловіка і забив до смерті жінку, а потім інсценував самогубство загиблого

В місті Охтирка Сумської області 36-річний чоловік позбавив життя двох осіб та намагався приховати злочин.

Про це у середу, 16 вересня, повідомляє відділ комунікації поліції Сумської області.

Так, спочатку місцевий житель заявив у поліцію про зникнення сусідів. Прибувши за викликом, правоохоронці виявили в будинку два трупи – повішеного чоловіка та його співмешканку зі слідами побоїв на тілі.

"Спочатку здавалося, що нібито чоловік побив до смерті співмешканку, а потім вчинив самогубство через повішання. Однак, у ході проведення слідчих дій встановлено, що до злочину причетний зовсім інший чоловік. Як з’ясувалось, 12 вересня 2020 року до загиблих приходив їхній знайомий. На ґрунті ревнощів він спочатку задушив 42-річного чоловіка, а потім побив до смерті 54-річну жінку. Щоб уникнути покарання, інсценував самогубство чоловіка", - йдеться в повідомленні.

Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої) Кримінального кодексу України. Йому повідомлено про підозру. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що у Києві правоохоронці затримали киянина, який під час конфлікту убив свого 43-річного сина. Чоловіки напередодні вживали алкоголь.

Відео Стрілянина у Нікополі: підозрюваним у подвійному вбивстві загрожує довічне ув'язнення

Довічне ув'язнення загрожує підозрюваним у подвійному вбивстві під час перестрілювання у Нікополі. Це брати 26-ти та 33-рьох років. Вони наразі під конвоєм у лікарні. Саме в тій, куди напередодні невідомий привіз тіла двох убитих. До приймального відділення під`їхала машина. Водій заніс тіла двох чоловіків із вогнестрільними пораненнями і втік. Поліція встановила: стрілянина сталася на околиці Нікополя, вбито чоловіків 23-рьох та 29-ти років. А вже сьогодні до медиків по допомогу звернулися двоє, з пораненнями з травматичної зброї. Їх у лікарні затримала поліція. За однією з версій - між чоловіками виникла сварка через жінок. Суперечка завершилася перестрілюванням.

Стрілянина у Нікополі: підозрюваним у подвійному вбивстві загрожує довічне ув'язнення
Джерело матеріала
loader
loader