"Попийте водички, пан Лукашенко": Аваков заявив, що Україна не втручається у внутрішні справи Білорусі
"Попийте водички, пан Лукашенко": Аваков заявив, що Україна не втручається у внутрішні справи Білорусі

"Попийте водички, пан Лукашенко": Аваков заявив, що Україна не втручається у внутрішні справи Білорусі

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що Україна не втручається у внутрішні справи інших країн.

Про це він написав 17 вересня у Facebook.

"Лукашенко, схоже, зовсім звихнувся на своїй владі і параної навколо цього. Несе повну нісенітницю. Тексти, ймовірно, отримав у Путіна. Але, якщо хтось божеволіє, - не означає, що всі повинні діяти також! Ми думаємо про Україну і бажаємо тільки миру і процвітання Білорусі", - йдеться в повідомленні.

Аваков зазначив, що Україна не втручається у внутрішні справи інших країн. Народ кожної країни має право сам визначати свою долю, без зовнішніх втручань, додав міністр.

"Так що попийте водички, пан Лукашенко, заспокойтеся. Українці - друзі білорусам, не маніпулюйте, звинувачуючи сусідів. Пошукайте колоду у своєму оці", - резюмував глава МВС України.

 

Лукашенко схоже зовсім звихнувся на своїй владі і параної навколо цього. Несе повну нісенітницю. Тексти, ймовірно, отримав ...

Опубліковано Арсеном Аваковим Четвер, 17 вересня 2020 р.

Нагадаємо, президент Білорусі Олександр Лукашенко 17 вересня в Мінську звернувся із закликом до громадян Литви, Польщі та України зупинити своїх "божевільних політиків" і не дати розпочатися війні.

Відео Путін пообіцяв Лукашенку дати 1,5 мільярда доларів кредиту і забрати своїх військових після навчань

Дасть 1,5 мільярда доларів кредиту і забере своїх військових після навчань - Путін дав одразу кілька обіцянок на зустрічі з Лукашенком у Сочі. Перед розмовою сам на сам обидва зробили заяви для преси. Про підписання жодного документа, твердять, нині не йдеться, а от сам предмет бесіди - інтеграція двох країн. Путін може використати слабкість Лукашенка й ослабити білоруський суверенітет - такі побоювання неодноразово звучали від початку протестів у Білорусі. Хай про що домовляться Путін із Лукашенком, це не матиме законної сили - так сьогоднішню зустріч прокоментувала опозиціонерка Світлана Тихановська.

Путін пообіцяв Лукашенку дати 1,5 мільярда доларів кредиту і забрати своїх військових після навчань
Джерело матеріала
loader
loader