Увійшов без захисної маски: жителю Маріуполя загрожує 5 років ув'язнення через інцидент у тролейбусі
Увійшов без захисної маски: жителю Маріуполя загрожує 5 років ув'язнення через інцидент у тролейбусі

Увійшов без захисної маски: жителю Маріуполя загрожує 5 років ув'язнення через інцидент у тролейбусі

У Маріуполі Донецької області чоловік увійшов до тролейбуса без захисної маски та не відреагував на зауваження кондуктора. Потім він пошкодив скло в тролейбусі. За це чоловіку загрожує до 5 років обмеження волі.

Про це у четвер, 17 вересня, повідомляє Центральний відділ поліції Донецької області.

Правопорушення було вчинено днями ввечері на зупинці громадського транспорту в Центральному районі міста.

"Підозрюваний у хуліганстві увійшов до громадського транспортного засобу без захисної маски та не відреагував на зауваження кондуктора. Один із пасажирів дав чоловікові засіб індивідуального захисту, однак маріуполець порвав його та продовжив агресивну поведінку у відношенні кондуктора та пасажирів. Невдовзі чоловік вийшов на своїй зупинці, після чого розбив пляшкою вікно комунального транспорту", - йдеться у повідомленні.

Очевидці повідомили про подію у поліцію.

Прибувши на виклик, правоохоронці виявили 28-річного раніше судимого місцевого жителя.

Подію кваліфіковано як хуліганство. За скоєний злочин чоловіку загрожує до 5 років обмеження волі. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що у Сумах жорстоко побили кондукторку тролейбуса через маску. Інцидент трапився у салоні тролейбуса №275, що о 21:10 курсував за маршрутом №7 "Хіммістечко – Центроліт".

Відео У Сумах чоловік не може потрапити на засідання суду, бо не хоче одягати маску

У Сумах чоловік намагається засудити супермаркет за відмову обслуговувати його без маски. Але потрапити до суду він не може, бо принципово не вдягає маску і туди. Відвідувача без засобу захисту не пускають судові охоронці, а тому засідання щоразу переносять. За два місяці чоловік чотири рази намагався потрапити до суду, але так і не зміг. Зрештою, викликав  туди поліцію, і копи склали на нього адмінпротокол за порушення карантину. Тепер він намагається оскаржити і протокол, і накладений штраф у 17 тисяч гривень.

У Сумах чоловік не може потрапити на засідання суду, бо не хоче одягати маску
Джерело матеріала
loader
loader