Упродовж доби бойовики один раз порушили режим припинення вогню - ООС
Упродовж доби бойовики один раз порушили режим припинення вогню - ООС

Упродовж доби бойовики один раз порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом минулої доби, 17 вересня, збройні формування Російської Федерації вкотре порушили мирні домовленості: зафіксовано одну ворожу провокацію.

Про це повідомили у ранковому зведенні Операції об’єднаних сил.

Провокацію зі стрілецької зброї зафіксовано біля Новогригорівки. "Неприцільні постріли не становили загрози життю і здоров’ю для українських захисників, тому наші воїни вогонь у відповідь не відкривали", - повідомили у штабі та наголосили, що ситуація контрольована.

Серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат і поранень немає.

Від початку поточної доби зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню з боку противника. Постріли із підствольного гранатомета  зафіксували поблизу населеного пункту Водяне. На усіх інших ділянках уздовж лінії зіткнення режим припинення вогню зберігався у повному обсязі.

Як повідомлялося раніше, у четвер, 10 вересня, за новими домовленостями Тристоронньої контактної групи у районі селища Шуми у Донецькій області, розташованому на лінії розмежування, мало відбутися спільне інспектування позиційукраїнських військових. 

Згодом в Офісі президента повідомили, що одноразового інспектуванняоднієї точки на Донбасі не відбудеться через постійні зміни запитів російської сторони. 

Відео Бойовики зміцнюють укріплення та ведуть цілодобове спостереження на Приморській ділянці фронту

На Приморській ділянці фронту російські окупанти активно зміцнюють власні укріплення та ведуть цілодобове спостереження за розташуваннями українських військових: у небі та з моря. І на миролюбні ініціативи, переконані наші морські піхотинці, такі дії аж ніяк не схожі. Більше про війну на Сході України

Бойовики зміцнюють укріплення та ведуть цілодобове спостереження на Приморській ділянці фронту
Джерело матеріала
loader
loader