У міськраді Харкова повідомили про стан хворого на коронавірус Кернеса
У міськраді Харкова повідомили про стан хворого на коронавірус Кернеса

У міськраді Харкова повідомили про стан хворого на коронавірус Кернеса

У Харківській міській раді повідомили, що стан мера Харкова Геннадія Кернеса не викликає у лікарів побоювань за його життя. Він може незабаром повернутися до України.

Про це сьогодні, 20 вересня, інформується на сайті міськради.

"Інформація про те, що Харківський міський голова перебуває у комі, не відповідає дійсності. Стан Геннадія Кернеса не викликає у лікарів побоювань за його життя. Інформація, яку Харківська міська рада отримує з клініки "Шаріте", дозволяє розраховувати на швидке повернення Геннадія Кернеса до Харкова", - йдеться у повідомленні.

У міськраді також спростували інформацію у Мережі про те, що, мовляв, у команді Кернеса впевнені у тому, що його спеціально заразили коронавірусом, а причетні до цього зараження голова Харківської ОДА та міністр внутрішніх справ.

"Харківська міська рада офіційно заявляє: таку версію подій у команді Геннадія Кернеса не розглядають, а подібні інформаційні вкидання розцінюють як недолугу спробу загострити політичне протистояння у Харкові й регіоні та зіштовхнути лобами місцеву і центральну владу", - зазначили у міськраді.

Нагадаємо, міський голова Харкова Геннадій Кернес наразі лікується від коронавірусу у німецькій клініці "Шаріте".

Відео Кернес витратив на лікування COVID-19 майже 6 мільйонів гривень

Майже у 6 мільйонів гривень обійшовся COVID-19 Геннадію Кернесу. Це витрати на транспортування та лікування в німецькому шпиталі. Така інформація з'явилася на сайті Держреєстру декларацій. На те, щоб дістатися до Німеччини, очільнику Харкова довелося викласти більше ніж півтора мільйона. Його доправляли спеціальним медичним літаком, що оснащений надсучасним обладнанням. Під час польоту стан недужого Кернеса контролювало одразу кілька медиків. Саме ж лікування в елітній клініці "Шаріте" коштувало понад 4 мільйони.

Кернес витратив на лікування COVID-19 майже 6 мільйонів гривень
Джерело матеріала
loader
loader