Зеленський підписав указ, який визначає механізм реагування та протидії домашньому насильству
Зеленський підписав указ, який визначає механізм реагування та протидії домашньому насильству

Зеленський підписав указ, який визначає механізм реагування та протидії домашньому насильству

Указ про невідкладні заходи із запобігання та протидії домашньому насильству сьогодні, 21 вересня, підписав президент.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Володимир Зеленський та перша леді Олена Зеленська зустрілися з представниками громадських організацій та міжнародних установ, які опікуються правами людини. У їхній присутності глава держави і підписав відповідний указ. Він визначає механізм реагування та протидії домашньому насильству.

Зеленський відзначив, що за час епідемії коронавірусу кількість звернень до поліції щодо насилля вдома зросла вдвічі, порівняно з минулим роком. Учасники та учасниці зустрічі закликали жінок та чоловіків не терпіти цькування вдома і негайно звертатися до поліції.

Правозахисники, звертаючись до представників влади, закликали якомога швидшу ратифікувати Стамбульську конвенцію. Вона б іще більше зобов'язала нашу державу захищати права жінок.

Відео Зеленський підписав указ про невідкладні заходи із запобігання та протидії домашньому насильству

Указ про невідкладні заходи із запобігання та протидії домашньому насильству підписав сьогодні президент. Володимир Зеленський та перша пані Олена Зеленська зустрілися з представниками громадських організацій та міжнародних установ, які опікуються правами людини. У їхній присутності глава держави і підписав відповідний указ. Він визначає механізм реагування та протидії домашньому насильству. Зеленський відзначив, що за час епідемії коронавірусу кількість звернень до поліції щодо насилля вдома зросла вдвічі. Учасники та учасниці зустрічі закликали жінок та чоловіків не терпіти цькування вдома і негайно звертатися до поліції. 

Зеленський підписав указ про невідкладні заходи із запобігання та протидії домашньому насильству
Джерело матеріала
loader
loader