Протягом доби по всій лінії розмежування спостерігалася тиша - ООС
Протягом доби по всій лінії розмежування спостерігалася тиша - ООС

Протягом доби по всій лінії розмежування спостерігалася тиша - ООС

Протягом минулої доби, 22 вересня, по всій лінії розмежування порушень режиму припинення вогню зафіксовано не було.

Про це повідомили у ранковому зведенні Операції об'єднаних сил 23 вересня. 

"Утім, зважаючи на підступність збройних формувань Російської Федерації, наші воїни перебували напоготові до адекватного реагування на ймовірні виклики", - йдеться у повідомленні. 

Наголошується, що ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається стабільною та повністю контрольованою українськими військовими.

Зазначається, що від початку цієї доби на всіх ділянках відповідальності українських підрозділів спостерігається тиша, жодної збройної провокації чи пострілу з боку російсько-окупаційних військ не задокументовано.

Як повідомлялося раніше, у четвер, 10 вересня, за новими домовленостями Тристоронньої контактної групи у районі селища Шуми у Донецькій області, розташованому на лінії розмежування, мало відбутися спільне інспектування позиційукраїнських військових. 

Згодом в Офісі президента повідомили, що одноразового інспектуванняоднієї точки на Донбасі не відбудеться через постійні зміни запитів російської сторони. 

Відео Шалена напруга: бойовики підтягують важку техніку до лінії зіткнення

Танки й реактивні системи залпового вогню - дуже близько до передової. Російські окупаційні підрозділи підтягують важку техніку до лінії зіткнення. Спостерігачі ОБСЄ за допомоги безпілотного повітряного розвідника напередодні зафіксували на окупованій частині Донецької області, поблизу Новоселівки пів десятка російських панцерників Т-72. У Луганській області, неподалік Хрустального виявили понад два десятки споряджених й готових до залпів установок "Град".  

Шалена напруга: бойовики підтягують важку техніку до лінії зіткнення

 

Джерело матеріала
loader
loader