Вимагав $30 тисяч у іноземця: СБУ затримала власного співробітника за хабар
Вимагав $30 тисяч у іноземця: СБУ затримала власного співробітника за хабар

Вимагав $30 тисяч у іноземця: СБУ затримала власного співробітника за хабар

У Краматорську Донецької області оперативники Головного управління внутрішньої безпеки Служби безпеки України затримали співробітника Служби за вимагання хабара.

Про це у четвер, 24 вересня, повідомляє пресцентр відомства.

"Досудове слідство задокументувало, що слідчий ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях вимагав $30 тисяч у іноземця, який є підозрюваним у кримінальному провадженні. За цю суму зловмисник обіцяв змінити правову кваліфікацію складу правопорушення, а також сприяння в укладенні угоди про визнання винуватості та повернення вилученого майна", - йдеться в повідомленні.

Оперативники спецслужби затримали слідчого у власній квартирі. Йому повідомлено про підозру. Також правоохоронці провели обшуки за місцями роботи та проживання зловмисника.

"До суду подано клопотання про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення його від займаної посади", - додали в СБУ.

Нагадаємо, що правоохоронці затримали одного із кандидатів у мери Світловодська Кіровоградської області за порушення виборчого законодавства напередодні виборів до місцевих рад. Той "купив" тезка свого конкурента.

Відео Суддя, якого судять за хабарництво, судить прокурора, якого впіймали на хабарі

Суддя, якого судять за хабарництво, судить прокурора, якого впіймали на хабарі. Це - українські реалії. Суддя Кіровського районного суду Дніпра Геннадій Підберезний став відомим на всю країну, коли хабар привіз просто до кабінету тоді ще антикорупційного прокурора Назара Холодницького. Вироку судді досі немає, тож він повернувся до роботи. І вже два роки після затримання вершить правосуддя.  

Суддя, якого судять за хабарництво, судить прокурора, якого впіймали на хабарі
Джерело матеріала
loader
loader